Egy évente kb 2 alkalommal látott (nem is vérszerinti rokon) de rokonnak minősülő személynek szerintetek mennyi beleszólása van a gyermekünk nevelésébe?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 12:47
11/18 anonim válasza:
Ahogy én elnézem nem beleszólt csak tanácsot akart adni. Bár a hangnem nem mindegy, kioktatást én is rühellem. Ötlete jó alapjáraton, kiéve ezekben a helyzetekben, szigorúbb nevelést otthon kell elintézni. Én is így csináltam volna. Te ismered a gyermeked, gyermeked ismer Téged, ha így nektek jó másoknak kuss van. Tanácsot bárki adhat, de beleszólni senki se szóljon bele, addig míg nem veszélyeztetsz életet, amíg tudatodnál vagy, nem rúgtál be stb. Csak a sok okoska nem érti meg.
12/18 anonim válasza:
Pancsikor??? Azért mert van egy kis gyereked, miért kell így fogalmazni? Felnőtteknek tetted fel a kérdést!
13/18 anonim válasza:
Szerintem a ragtapasszal nem árt senkinek. Akkor kell fegyelmezni a gyereket, amikor valamit árt. mondjuk meg akar vetetni egy játékot ami neked nem fér bele, vagy mert már van neki, vagy feleslegesnek tartod. Vagy csokit akar vetetni, pedig nem ehet több csokit. vagy kabát nélkül akar kimenni az utcára, vagy forgalmas utcán nem akarja hagyni hogy fogjam a kezét. Akkor igenis fegyelmezni kell. De ha ragtapaszt szeretne mert utánozza az apját, akkor nem értem miért nem lehet hagyni neki. ha neki ez tetszik hát legyen.
Ez olyan mintha ki nem állhatja a borsófőzeléket, de a kedves beleugató ismerős bele akarja tuszkolni.
14/18 anonim válasza:
Azért, mert aztán ugyanolyan pólót akar, ugyanolyan motoros csizmát, ugyanolyan számítógépet, stb, de mindegy. A te gyereked, ugy neveled, vagy nem neveled, ahogy akarod.
15/18 anonim válasza:
13as vagyok. Még eszembe jutott valami, bár sajnos ezt már nem lehet megcsinálni. A leírásból nekem úgy tűnik hogy egy nyanyesz ugatott bele. Szóval nem hagyta a gyerek neki levenni a ragtapaszt, és ez nem tetszett az öreglánynak. Szóval te meg megpróbálhattad volna hogy a füle felé nyúlsz és megpróbálod levenni a fülbevalóját, mondván hogy milyen ronda, és rontja a karácsonyi összképet :) na nem tudom ehhez mit szólt volna... mi köze van ahhoz hogy a gyereken van egy ragtapasz. törődjön a saját fülbevalójával :)
16/18 anonim válasza:
na igen 3éves,sírással elérte a tapaszt.Igaza van a rokonnak.Bontogatja szárnyait,a gyerek kicsi, de nem hülye.ja sírunk hisztizünk akkor mindent elérünk.Ő egy jó dolgot mondott neked amit te felfujsz sértésnek veszel.Lesz ám az a lányka nagyobb is,kicsi kortól kell elkezdeni a nevelést,ha sírással mindent kicsal meg fogsz bolondulni kamaszkorba de akkor már késő nevelni
17/18 A kérdező kommentje:
Nem nyanyesz. :D 45-50 körül van maximum. Egyébként nem is sírt hogy ő most tapaszt akar vagy valami. Boltban is tudja h most nem ehet meg valamit amig ki nem fizetjük..
2012. dec. 27. 16:44
18/18 anonim válasza:
Nincs belszólása. Akkor sem, ha igaza van, akkor sem, ha nem. Teljesen mindegy, hogy ez ragtapasz, hisztikezelés, fürdetés, vagy akármi más. Nincs semmi köze hozzá. Tanácsot adhat, kéretlenül azt sem illik, de egye fene. Ha ennyire vehemensen támadna, leráznám. A válaszolókra éppúgy igaz, mint a drága rokonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!