Érdemes venni mózest?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy érdemes-e venni. Van hordozónk, babakocsink.

Ha vennénk akkor ezt néztem ki:

[link]

Köszönöm a válaszokat.

2009. aug. 24. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem érdemes, mi is vettünk, ilyet (csak a színe más):

[link]

Attól is függ, hogy mikor születik a baba, a kislányom tavaly szeptember végén született, így mi hasznát vettük, pont befért a babakocsiba, így télen nagyon jó szolgálatot tett, sokkal melegebb volt így neki, mintha simán csak a kocsiba tettem volna, sose fázott, és a széltől is jól véd.

Én amíg picike volt (3-4 hós koráig) az autóban is ebben szálítottuk, van két kis akasztója, pont át tudtam vezetni rajta a biztonsági övet. Nem szeretten a hordozót, mert hiába tettük bele a szűkítőt, belecsúszott, szerintem a vízszintes a legkényelmesebb egy picibabának.

11 hós kislány anyukája

2009. aug. 24. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Nemcsak,hogy érdemes de kell is,a hordozó most nem ellened írom de irtó sz@r,milyen rendellenes tartást ad a gyereknek...pedig tudva levő,hogy vízszintben kell lennie...amíg kicsi hordozd abban,ok kocsiba kell az ülés,de ha vhová viszitek autó nélkül kérle a baba gerince érdekében vidd mózesben...egyre kérlek,ne csapd a válladra mint az a nő múltkor budapesten XD(ez persze csak vicc tudom h te nem tennéd ezt:D)
2009. aug. 24. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
jaj dehogy...megrendelem a mózest mert itt nálunk nem lehet ilyet kapni. Nem fogom a hátamra csapni dehogy:) az a nő biztos nem volt normális. szerintem a hordozó írtó kényelmetlen egy kisbabának. ezért gondoltam a mózest. Holnap rendelem is. csak előbb még körül nézek, hol olcsóbb ez a fajta amit kinéztem. Köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 24. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó a hordozó ha kocsiban viszed, max 1 óráig, mert szerintem bennük olyan görnyedten ülnek szegény gyerekek, nem jó sokáig benne hagyni. A mózes nagyon jó a pici gerincének és ha a babakocsiban elaludna, nyugodtan hagyhatod benne órákon át is aludni,mert vízszintesen van benne.
2009. aug. 26. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!