Hogy tetszik a Násfa név? Adnátok a lányotoknak?
Figyelt kérdés
(Nekem tetszenek azok a nevek amiket nem lehet becézni...)2012. dec. 23. 15:24
11/22 anonim válasza:
Én sem adnám, eszembe sem jutna! A nevet ismerem, mert az egyik közeli ruhaüzletnek ez a neve.
12/22 anonim válasza:
Már megint ki pontozgatott össze vissza? A kérdésre válaszoltam már b@sszus, csak mert esetleg nem pont ugyanaz a véleményem még nem kéne lepontozni... bakker az embernek totál elmegy a kedve attól, hogy bárkinek bármit is válaszoljon a sok unatkozó hülyétől. Lehet ezt is lepontozni, gratulálok!
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nemtudom milyen név, az mta-n néztem. A Nárcisz nem tetszik, van két ismerősöm és nem nagyon jövünk ki:S
2012. dec. 23. 21:15
14/22 anonim válasza:
Én is szeretem a nem becézhető neveket (a lányom is ilyen nevet kapott), bár az emberek többsége ezeket is képes becézni. De! A Násfa számomra nagyon idegen, semmiképpen nem adnám a lányomnak.-
15/22 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülye nevet adni????
16/22 anonim válasza:
A Násfa egy ruhaüzlet, elég régóta a piacon, szerintem sokan ismerik a nevét, de hogy ez női név lenne, szerintem kevesen tudják. (Én sem.)
Szóval ez olyan, mintha a boltról neveznéd el a gyereked.
17/22 A kérdező kommentje:
De miért hülye név? Mi benne a nem jó? Az h van ilyen nevezetű üzlet is? Én azt nem ismerem...
2012. dec. 24. 22:08
18/22 anonim válasza:
11-es voltam.
Szerintem azért nem jó név, pontosabban nekem azért nem tetszik a hangzása, mert "fa" a vége, szóval kb. mint a hársfa vagy nyárfa.
A Nimfa talán egy fokkal jobb, de az sem igazán, gyerekemnek azt sem adnám.
19/22 anonim válasza:
Csak gondolj bele te örülnél, ha így hívnának? Miért bünteted azt a szegény gyereket? Legalább adj neki egy kis esélyt az életben! Komolyan nem értem az ilyen szülőket. Annyi szép név van még. A kérdésedre válaszolva NEM. :)
20/22 A kérdező kommentje:
Jó így már értem, köszi:)
2012. dec. 25. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!