A bölcsőhalált kivizsgálják?
olvastam hogy egy elmebeteg anyuka párnát nyomott a csecsemőre aki megfulladt.
de csecsemőhalálnak könyvelték el.
ez elég fura..
Kedves első, Te aztán kellemesen bunkó vagy! Már miért ne olvashatta volna a kérdező ezt valahol??? Azért csak ne kövezzük már meg, mert olvasott valamit és ezzel kapcsolatban kíváncsi valamire. Ha nem tudsz kulturált választ adni, inkább ne válaszolj! Mert ezzel nem segítesz!
Kedves Kérdező!
Valószínűleg valahogy elintézte, hogy így könyveljék el. Egyébként minden haláleset után történik orvosi vizsgálat, szakértői véleményezés, így valószínűleg itt is történt.
hát köszönöm szépen.
de azért mindjárt belinkelem neked ahol olvastam
egyébként meg ha nem is olvastam volna miért ne kérdezhettem volna meg,?
rossz napod van kedves első????
Nem nincs rossz napom, de lassan kezdi elveszíteni az oldal a lényegét. Ez az oldalt azért van, hogy kérdést tegyünk fel, ha gondba vagyunk nem pletykálni.
Én is betudom linkelni a döglött aktákban volt egy ilyen rész, még a múltszázad elejéről.
Kedves első, ha már kötekedni akarsz.
A Döglött aktákban nem a múlt század elejéről, hanem kb 1985ből volt a történet és anyuka kifeküdt a szakadó hóesésbe a babával, aki ott megfagyott.
Régen nem volt szokás az ilyen esteket vizsgálni, de ha valami gyanús a halálesettel kapcsolatban, azt akár újra ki is vizsgálják, hiszen a gyilkosság nem évül el.
Barátnőm kislánya 2011 nyarán halt meg, 6 hónapos volt és másnap fel is boncolták. Minden ilyen "rendkívüli" halálesetet kivizsgálnak.
ez így elég hülyén hangzik mert az a bölcsőhalál amikor kivizsgálás után nem találnak okot. tehát kivizsgálják és csak azután lesz bölcsőhalál oknak megjelölve, ami annyit jelent, hogy külső nyomot nem találtak.
nem tudom, hogy igaz-e a történet amit írsz de úgy gondolják az orvosok, hogy a kisbaba elfelejt levegőt venni és emiatt hal meg, lehet nem derült ki a vizsgálat során, hogy nem elfelejtett levegőt venni hanem nem tudott, bár erre utaló jelek is vannak, gondolom ez nagyon régen történhetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!