Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvált anyukák véleményére...

Elvált anyukák véleményére vagyok kíváncsi, tényleg igy van ez? Persze minden véleményt szivesen veszek!

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 10 éves kislánya az előző kapcsolatából és már nekünk is van közös gyerekünk.Mielőtt valaki "férjtolvajnak" gondolna .válásuk után 5 évvel kerültünk össze!

Szóval mi 4 éve vagyunk együtt,a nagy leányzóval nagyon jó a viszonyunk,persze volt "tanuló" időnk de túl vagyunk rajta:)

A gyerek minden szünidőt nálunk tölt 99%-ban havonta jön hozzánk ezeken felül,mert a párom külföldön dolgozik.

Amikor hazajön már megyünk is érte.

Minden ünnepet nálunk tölt a kislány,a karácsonyt is mindig.

Max. egy napot van otthon az ünnepek alatt.

Hogy lehet ez,hogy az anyukájának ennyire nincs igénye a gyerekkel együtt lenni a suli mentes időben?

Azt mondja a gyerek,hogy az anyukája szerint pont eleget vannak együtt egyébként!

Anyaként ezt nem tudom elképzelni,hogy hosszú hetekre ne lássam a gyereket!

Ti mit gondoltok erről???

2012. dec. 19. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi feleztük az ünnepeket. Amikor a fiaim az apjukkal voltak, akkor voltam a szerelmemmel eleinte. Nem akartam bevonni a gyerekeimet addig, ameddig nem áll a kapcsolat biztos lábakon, azaz nem stabil. Jól is tettem, mert csak a második próbálkozásból lett együttélés, majd házasság.
2012. dec. 19. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen az hogy nincs igénye az anyukának együtt lenni a gyerekkel, csak belátja azt hogy a gyereknek is szüksége van az apjára és az apjának is a gyerekre.Mivel amúgy ritkán találkoznak úgy van vele hogy azt a kis alkalmat az ünnepek alatt nem veszi el.

Ez a jobbik eset.

Én páromnak is vannak előző házasságból gyerekei, és ott az anyuka 4 évig nem is engedte hogy ide jöjjenek a gyerekek hiába szerették volna.Már engedi, de 2 óra után már telefonál hogy menjenek haza.

2012. dec. 20. 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én is elváltam a kisfiam 4éves volt akkor. Rá egy évre ismerkedtem meg a jelenlegi férjemmel. Fiam már (14éves)az elmúlt időszakban egyetlen nyári szünetben nem volt az édesapjánál egyhuzamban 5napot (kifogás dolgozik) Karácsonykor 1napot van ott,havonta 1-2nap. Én meg mondom őszintén én nem bírnám ha a nyári szünetben 2,5hónapot az édesapjánál lenne :-) mondjuk lehetne pár napnál többet az ő érdekében,de hát nem. Nekünk lett még gyerekük a jelenlegi férjemmel is 4éves kislány,1,5éves kisfiú :-) szerencsére jó testvérek! Nem sokat van itthon a fiam,reggel elmegy iskolába,3órára haza ér,elvonul tanulni (8.os) és este látom,szóval nem mondanám,hogy hű de sokat vagyunk "együtt" ! De nem vagyunk egyformák,biztos a kislány anyukájának így a jó kell "ennyi szabadság" :-)

Üdv Zs

2012. dec. 20. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Azt érzem ,bár a kislány nagyon szeret velünk lenni,hogy rosszul esik neki,hogy az anyukája,amint tudja lepasszolja.

Mert azt még nem is irtam,hogy még anyósoméknál is sokat van a gyerek.

Ezt úgy kell elképzelni,hogy minden hétvégén,ha nem itt van,akkor a mamáéknál.

Úgy,hogy vége a sulinak 4- kor és a gyerkőc kb. 1 óra múlva a nagyszüléknél "landol" 30 km-re laknak egymástól.

Nyaranta,pedig ha dolgozik a párom,ha nem a gyerek velem van ,nálunk.Itthon vagyok a kicsivel.

Néha azt érzem,ez sok ,másrészt sajnálom,mert csak van oka,hogy ő is annyira jönne mindig!

A gyerekek jó testvérek,én is törekszem,hogy akár a kicsi "rovására" is sokat foglalkozzam a nagylányommal:)

2012. dec. 20. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!