Toxaemia ismétlődik a terhességek során?
Szia!
Ha hajlamos vagy rá,akkor sajnos igen.Nekem a 4 terhességből 3-nál kezdődő volt!Időben észrevettem és sótlan,fűszermentes diétára tettem magam.Van akinek ennyi nem elég!De ez ne tartson vissza a babavállalástól,mert az időben észrevett toxémián lehet segiteni!
Jó egészséget!:)
Szia!
Hát igen,volt benne részem és elég rémisztő volt!A szülés utáni 3.nap meg nem tudom visszatért,majdnem megfulladtam!Jeleztem a hülye ügyeletesnek,hogy be vagyok dagadva,mint a disznó,feszit is kivül-belül,azt mondta,vizezzek be minden rongyot,ruhát,borogassam be magam tetőtől talpig,azt reggel jön a dokim,majd megmondja mi legyen velem.Annyira szédültem már!A kicsi ott feküdt mellettem és mintha érezte volna,egész éjjel meg se nyikkant!Hát ezt az éjszakát nem kivánom senkinek se!Felpócoltam a lábaimat és vártam,hogy minél előbb reggel legyen!Nagyon féltem,hogy meghalok!Se vérnyomit nem mértek,kértem kalciumot,nem volt a kórháznak!Itthon,mikor előjött ilyen hasonló,a dokinénim mondta,hogy dobjak be egy ampulla calcimusk oldatot!Mindig irt fel!A kórházba meg semmi!Le se tojtak!Szép kis ellátás!Remélem neked a köv.terhességnél nem lesz ilyen problémád,nagyon szoritok neked,hogy rendben legyen minden!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!