Ismerös érzés ez?
Mikor meg nem volt gyerekem dolgoztam. Férjem is. Szombat reggel felkeltünk és takarítottunk, fürdöt, porszívoztunk, felmostunk, elmentünk vásárolni, útközben megkajáltunk és mikor haza értünk leültünk és elégedettek voltunk hogy nincs semmi dolgunk. mindennel késsz vagyunk a ház tiszta, a hütö tele, és a pocakunk is.
Aztán lett egy gyerek. Ez az érzés ritkult. De elöfordult hogy minden házimunka elkészült, és nincs dolgunk.
Aztán megszületett a második és egy házba költöztünk.
Innentöl ez az érzés megszünt. De jött helyette egy másik. Hogy még mindig nem végeztem mindennel. Hogy itt is és ott is kellene tenni valamit. 5 hónap alatt még egyetlen egyszer sem éreztem hogy minden tiszta rendes lenne, hogy nem kéne semmit tennem.
A házimunka lassan megy. Nincs közelbe senki segítség.
Kb napi 3x rakom rendbe a konyhát, és mindig disznóollnak néz ki. Heti 2x porszívozok de mindig mindenhol porcica.
ha elkezdek fürdöt takarítani akkor tuti valamelyik elkezd ordítani vagy kell neki valami.
Nincs olyan érzésem hogy na most minden késsz van, minden tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!