Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok egy plasztika...

Ti bevállalnátok egy plasztikai műtétet így?

Figyelt kérdés

1 éves koráig szoptattam a kisfiamat.Sajnos volt egy mellgyulladásom és emiatt 4 hónapos kora óta csak az egyik ciciből szopott; nem volt hajlandó elfogadni az egykori beteg mellemet. :(

Ennek következtében közel 2 kosárméretnyi különbség van a 2 cicim között.A formáját már nem is említem,eltörpül ez a méretbeli eltérés mellett.Én totál lelki beteg vagyok miatta,valami borzalom ahogy kinéz.

Férjemet állítólag nem zavarja,de bennem olyan gátlásokat okoz,hogy elmondani nem tudom.Már attól rosszul vagyok,ha hozzáér a párom; a tükörben meg... :(

Eddig nagyon nem voltam plasztikai műtét párti,de most komolyan elgondolkodtam rajta...

Érdekelne a véleményetek,ki mit tenne a helyemben.Bevállalnátok egy szépészeti beavatkozást?

Köszönöm a válaszaitokat előre is!

2012. dec. 17. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnos és is ebben a szituációban szenvedek :( És nekem is be volt gyulladva 6! hétig a mellem,addig muszáj voltam szinte csak az egyik mellemből szoptatni a másikból fejni.Szerintem az is hozzájárult,hogy mivel a gyulladás alatt a mellemből nem jött ki normálisan a tej így a nagyobb súly is húzta le folyamatosan. Sőt nekem a két mellbimbóudvar közt is nagy eltérés van.Az egyik pici és világosabb,olyan mint terhességem előtt. A másik nagy,lógó mellemen meg nagy és sötét.Undorító :(

Én még szoptatok (2 hónapos). Utálom mikor a párom ránéz,nem szeretek elmenni itthonról vagy ha igen akkor nem igazán veszem most le a kabátom. Én is tömöm össze vissza de így meg kényelmetlen.

Plusz az is,hogy a nagyobb mellemmel inkább a fekve szopi kényelmes, a kis mellemmel meg ülve.

Nálam ha nem megy vissza nem is tudom mi lesz,mert műtétew nincs pénzem :(

Talán megpróbálkozom azzal a lehetősséggel mikor a Tb támogatott ,de ahhoz komoly orvosi indoknak kell lenni és csak a nagyobb mellett kicsinyitik,de nekem az is megfelelne,hiszen a másik mellem akkora mint terhesség előtt és tökéletesen meg voltam elégedve vele.

Talán van is esélyem,mert eleve van egy kis gerincferdülésem és a nagyobb mellemnél a vállam is ortopédiailag beteg így ez a plusz probléma lehet még nagyobb gondot okozna az idő folyamán.

24 éves lány

Ti ,hogy öltöztök fel ? Főleg nyáron? Mivel tömitek ki a melltartót? És milyen melltartót használtok?

2012. dec. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!