Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál ez hogy ment? A többi...

Másnál ez hogy ment? A többi lennt.

Figyelt kérdés
Párommal 8 éve együtt vagyunk. Neki van munkája jelenleg. Gondolkodunk rajta,hogy gyereket vállaljunk,de nem igazán merünk belevágni. Nekem sajna lassan 2 éve hogy nincs munkám,így nem kapnék gyedet,csak gyest. Ti akik gyereket vállaltatok mennyi fizetést kaptok 1 hónapban,hogy be mertetek vállalni egy pici babát? Mi is szeretnénk csak nem merünk belevágni.
2012. dec. 17. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon változó a fizetés összege. Én táppénz előtt olyan 80-90ezret kerestem. Párom 120-at, de van hogy akár 50ezerrel többet is. Én nem mertem volna úgy vállalni, hogy nincs munkám, biztos nem jöttünk volna ki a pénzből. De minden csak rajtatok múlik, ti tudjátok, hogy tudjátok-e vállalni a babát egy fizetésből.
2012. dec. 17. 12:03
 2/6 nittababy ***** válasza:
Nálunk a páromnak nem volt munkája de volt félre rakva pénzünk!!egyébként meg úgy voltunk vele hogy ebben az országban már úgysem lesz jobb és nem fogunk jobban élni mire várjunk!!így vállaltuk be!!de ha nem lett volna félre rakott pénzünk nem biztos hogy vállaljuk!!
2012. dec. 17. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Két év alatt semmilyen munkát sem találtál? Milyen végzettséged van?

Nekünk a bevételünk 4-500 e ft.

2012. dec. 17. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

2 éve nincs munkád? Jól megéltek? Kaptok valami támogaást?

Ha egy fizuból viszonylag jól megéltek akkor bele lehet vágni, mert a gyes+családi+családi adókedvezmény a párodnak az majdnem 50e ft.

2012. dec. 17. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nem találtam munkát,a 2 év alatt részt vettem egy támogatott képzésen,idén dolgoztam egyszerűsített foglalkoztatásban 2 hetet,ezenkívül más nem volt.

Érettségim van,pénzügyi ügyintéző okj képzésem,ecdl vizsgám.

2012. dec. 17. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Párom 130 ezer Ft-ot keres bruttóban.

Nem tudom,érdemes-e várni,hogy munkát találjak hiszen eddig sem sikerült. Lassan 29 leszek :(

2012. dec. 17. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!