Egynapos hányás gyerekeknél, másnál is volt mostanában?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 17:10
1/2 anonim válasza:
igen, kb. 2 hete. 2*hányt a lányom, meg másnap de. bágyadt volt, azóta nincs baja. apja kapta el, ő rosszabbul viselte.... ny. mo.
2/2 anonim válasza:
Nálunk is kb két hete, fél napig tartott, hasmenése is volt kétszer ez alatt az idő alatt. Meg hányt-öklendezett. Reggel 6kor arra ébredtem, hogy a 3 éves lányom ül a bilin a Wcben és közben öklendezik, hány.
Adtam neki dedalonetta kupot. Aludt egyet ez után, de mikor felkelt is hányt, így bevittem az ügyeletre. Ott 1,5 órát megfigyelték, nem hányt, ivott, evett kekeszet, hazaengedtek minket. Délután már semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!