Irén24 kérdése:
Miért ilyen kevés a menzeszem?
Figyelt kérdés
26 napra idöben jött meg a menzeszem de 1 nap épp hogy volt ,2. nap nagyon fájt a hasam görcsöltem erösen és akkor is kevés volt mintha muloban lenne ,ma pedig szintén épp hogy van ,szinte semmi tegnap este sem volt semmi egyátalán és reggelre is nagyon kicsi volt a betéten ,álltalában normális szokott lenni de most nem tom mi van nektek szokott ilyen lenni? mi lehet a baj?6 honapja probálkozunk a babával de nem sikerül, már van 1 kislányom elötte pedig volt egy elhalt terhességem az elött pedig 1 miomám ,kicsit ideges vagyok ,szerintetek van valami baj a hasam most is nagyon fáj :(2012. dec. 17. 10:41
1/1 anonim válasza:
Szia! szerintem normális ha kicsit kevesebb persze de annak csak örülni! A hasfájás meg nekem is szokott lenni az természetes nekem is van h nem fáj van h nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!