Anyukák van még valahol ahol nincs hó? Hol laktok?
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok mert itt nincs,de tényleg semmi!:( Budapest 15.ker. Alig esett valami és az is elolvadt. Máshol meg több centi van.
Megvettük a kislányomnak a szánkót feleslegesen,szegény meg nem érti miért nem lehet használni!:((( Próbált hóembert építeni de nincs miből.
2012. dec. 14. 13:51
3/9 anonim válasza:
Majd lesz. Tavaly is inkább január február volt a havas időszak.
4/9 anonim válasza:
nàlunk sincs/olaszorszàg,Barcis/ :))
5/9 anonim válasza:
Én szívesen elpostázom nektek ami nálunk van! Zala megye
6/9 anonim válasza:
Múlt szombaton esett, azóta semmi. Tavaly azt hiszem, 2* volt erre szánkózós hó. Körmend
7/9 anonim válasza:
Nálunk is sincs semmi.
Budapest 2. kerület.
8/9 anonim válasza:
nálunk sincs... 7. kerület, de óbudán (anyósnál) és budafokon sincs (szüleimnél)
ha b.pestiek vagytok akkor esetleg menjetek fel a normafához, szerintem ott van hó. 2 az egyben :) kis kirándulás, és szánkózás, hóember építés :)
9/9 anonim válasza:
Nàlunk van, bàr hòember èpìtèsre alkalmatlan ès kevès is, de mèg minden fehèr. Szigethalom, Pest megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!