Nektek tetszik a Kolos keresztnév?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 17:48
1/12 anonim válasza:
Nem igazán.De ha nektek tetszik,akkor hajrá!
2/12 anonim válasza:
nekem nagyon,de a páromnak sajnos nem tetszett,így más nevet adtunk a kisfiunknak.
3/12 anonim válasza:
Vezetéknévtől nagyban függ, amúgy érdekes név, én nem adnám, de tetszik.
4/12 anonim válasza:
Nálunk két név maradt a végére, az egyik a Kolos. De férjemnek a másik név jobban tetszett, meg igazából én is már régóta szemeztem azzal. Nem nagyon tudtunk döntetni, aztán eszünkbe jutott, hogy anyósom Koloskának becézné. Nekem nagyon tetszik egyébként.
5/12 anonim válasza:
Nekem tetszik,ha nem lenne a vezetéknevünkben is két "o",akkor szóba jött volna nálunk is
6/12 anonim válasza:
Nálunk is ez az egyik befutó az Örs mellett :)
8/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, az egyik kedvenc nevem :)
9/12 anonim válasza:
Kedvenc fiú nevem de sajnos nekünk szóba se jöhetett a vezetéknév miatt.:((( nagyon sajnálom.
10/12 A kérdező kommentje:
Én is második névnek szeretném, mert a páromnak annyira nem tetszik, a vezetéknevéhez szerencsére illene a név... így maradtunk a Kristóf Kolos mellett. Bár ezzel meg az a baja hogy mi lesz ha megzavarodik a gyerek hogy ő úgy én meg így szólítom majd. De szerintem megszokja majd. :)
2012. dec. 14. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!