Létezik olyan keresztnév, ami mindenkinek tetszik?
Sok névválasztással kapcsolatos kérdést olvastam már, de eddig még nem volt olyan, amire mindenki rámondta volna az "áment". Szerintetek van olyan név ami mindenkinek, vagy legalábbis majdnem mindenkinek tetszik?
Szerintem pl. ilyen lehet az Anna. Van olyan aki szerint ez nem szép név?
Remélem, NINCS olyan keresztnév, ami mindenkinek tetszik.
Miért is kéne, hogy legyen? Az emberekben pont az a jó, hogy mindenki másféle, mindenkinek más tetszik. Ez a normális.
Nekem eszemben sem lenne olyan nevet választani, ami a szembe szomszéd unokájának a lakótársának a külföldi levelezőpartnerének is tetszik, és azt mondja rá: ámen. :D
Nincs olyan ami mindenkinek tetszik.Mert van ugyis valaki akinek nem tetszik,mert negatív ember jut róla eszébe,vagy nem tetszik a hangzása stb.
Nekem nem tetszik az Anna.:) Én öregeket ismerek Annát.Lehet ezért nem tetszik.Én is névválasztás előtt állok,és ahogy néztem,tényleg felkapott lett mostanában az Anna is.
De az a lényeg hogy Nektek tetszik!
Köszi a válaszokat.
Nem az én kislányom Anna :-) Mondjuk még a következő lehet, de a mi vezetéknevünkhöz nem passzol.
Csak azt vettem észre, hogy olyan vehemenciával szólnak le bizonyos neveket, még akkor is ha nem annyira extra nevek, és elgondolkoztam rajta, hogy van-e olyan név amire nem mondja azt senki, hogy na ez csúnya :-) Még ha nem is tetszik mindenkinek maradéktalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!