Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Légzésfigyelőt tényleg csak...

Légzésfigyelőt tényleg csak kókuszmatraccal lehet használni?

Figyelt kérdés
Sima szivacsmatrac alá nem jó?
2012. dec. 11. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ilyenről még nem hallottam. Honnan van ez az info?
2012. dec. 11. 13:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm mondta.
2012. dec. 11. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nekünk szivacs matracunk van, és teljesen jól működött alatta.
2012. dec. 11. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk kb 20 centi vastag szivacs matracunk van és minden egyes lepkefingra is reagál.
2012. dec. 11. 13:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Ilyen matracunk lesz. [link]
2012. dec. 11. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is kezdetben sima szivacs matracunk volt és tökéletesen működött, úgyhogy ez szerintem hülyeség! AngelCare légzésfigyelőnk van egyébként, és ott is csak annyit ír, hogy mennyi az a maximum vastagság(úgy emlékszem 12 cm), amivel használható, és hogy kókuszmatraccal IS használható!

Úgyhogy nyugodtan beteheted alá, látod, itt valaki még vastagabb szivacs matraccal is használta és működött...

2012. dec. 11. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Itthon kókusszal, anyuéknál szivacsmatraccal használtuk, tökéletesen működött mindenhol.
2012. dec. 11. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi szivacsmatrac alá tettük, tökéletesen működött.
2012. dec. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!