Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 éves fiut milyen könyvek,...

11 éves fiut milyen könyvek, játékok érdeklik mostanában?

Figyelt kérdés
Karácsonyi ajándékot szeretnék venni.
2012. dec. 11. 08:58
 1/4 Jégtánc ***** válasza:
Én fiaimból kiindulva,ennyi idős korukban LEGO volt a nyerő.Minden mennyiségben:) Star Wars pl.Könyvek sajnos nem érdeklik őket:(
2012. dec. 11. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismerősök fiai Harry Pottert olvastak.

Jó a Lego, társasjáték, logikai játékok.

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 11. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Keresztfiam 11 éves. MP3 lejátszót és monopolyt kért a Jézuskától:) Olvasni sajnos nem szeret.
2012. dec. 11. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
az gyerekem szintén 11 éves.Csak Ő lány.Én azt tapasztalom hogy ha valamilyen logikai játékot veszek neki az nem érdekli.naná hogy olvasni nem szeret.Szerintem most pont olyan mint az enyém. Azt akarja hogy már úgy tekintsünk rá mint kiskamaszra. Szerintem MP3 jó megoldás lenne de ha valami olcsóbbat szeretnétek nekik szerintem tök jól jönne valami sport cucc neki vagy ilyesmi
2012. dec. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!