Ha most 20-as cipőt hord a lányom, lehet, hogy jó lesz még rá jövő télen a 22-es bakancsa?
Figyelt kérdés
A bátyjáé volt és gondolkodom eladjam-e vagy megtartsuk jövő télre.2012. dec. 9. 15:05
1/7 anonim válasza:
szerintem nem, az én kislányom nyáron 19-es szandit hordott, most 21-es csizmája van. Durván fél év alatt nőtt 2 méretet a lába!
2/7 anonim válasza:
Jövő télen? Mármint jövő ilyenkor?
3/7 anonim válasza:
szerintem nem. Fiam tavasszal hordott 20-as cipőt, az őszi 23-as volt, a bakancs amit most hord 23-as, a csizmája 24-es. Szóval az ő lába is durván 1 méretet nőtt évszakonként.
4/7 anonim válasza:
A lányom őszi cipője 20-as, most 22-es csizmát vettünk neki. Most még jó lesz rá, de jövő télen már kicsi lesz!
5/7 anonim válasza:
Szerintem kb. 3-5 hónap múlva lesz jó rá.
Az én lányom április-június között még 18-as szandit hordott, most pedig már 21-es szandit és 22-es bakancsot ill. csizmát.
6/7 anonim válasza:
Szerintem kicsi lesz rá jövőre az a bakancs. :)
Kisfiamnak áprilisban 21es cipőt vettünk,most a csizmája 24es, a bakancsa pedig 25ös. Kb évszakonként nőtt egy méretet a lába.
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem lesz jó. Az én lányom 19es szandit hordott még augusztusban, most meg már 21es bakancs kell neki. És tartok tőle, hogy kell még téli cipőt vennünk, mert ki fogja nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!