Csak engem taszítanak ezek a kifejezések: babásodás, barnázás?
Szia!
Hát nekem sem a kedvenceim, nem is használom őket! Ezen felül viszont különösebb gondot nem okoznak. Megválltoztatni sajnos úgysem lehet mások szókincsét:)
aztán meg a következő kategóriában jön a szopcsizik a babcsim, tejci, tápi és társai :)
Mondjuk a barnázást te hogy mondanád másképp?
Igazaatok van, nem is akarok senkit megváloztatni, de zavarnak ezek a szavak, némelyik kifejezetten undorító. Főleg a "babásodás" :(
A barnázást így írnám: barna folyás.
Mégis mi az a tojcsis nyák???
A barnázással nincs bajom, de az olyan hogy szopcsi tejci...nekem sem tetszenek, de nem baj, ezen nem idegesítem magam, mert ettől még szeretem ezt az oldalt.
A tojcsis nyák: tojásfehérjéhez hasonló nyák ami általában peteéréskor van.
Szia!
Bocsi,nem akarok kötekedni,de a barna folyás mennyivel szebb?Azt gondoltam tudsz rá valami jobb szót!Akkor inkább a barnázás,mert a sok folyástól már herótom van!A babásodással mi a gondod?Arra valami megfelelőbb szó?
Szerintem is várandósság :)
De a terhesség vagy egyéb hagyományos szó is szebb SZERINTEM, mint a babásodás.
A barnázás pedig... ha a barna folyás barnázás, akkor a rózsaszín rózsaszínűzés, a fehér fehéresedés?
Felőlem mindenki úgy nevezi, ahogy akarja, de nekem nem tetszik, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!