Hogyan kezdjek hozzá egy gyermekvédelmi esettanulmányhoz?
Figyelt kérdés
Főként azok válaszát várom, akik családgondozóként, vagy a gyermekjóléti központnál dolgoznak.Még soha nem írtam esettanulmányt, és nem tudom, hogy hogy kezdjem el írni. Ez nem olyan, hogy ki kell menni egy családhoz gyakorlati időszak alatt és megfigyelni az életkörülményeiket, hanem mi kaptunk egy papírra leírt esetet, megadták a szempontokat is és erről kell három oldalt írni.Privátba elküldöm az esetet, ha úgy könnyebb segíteni.2012. dec. 7. 15:59
1/3 anonim válasza:
nekem küldheted és ha tudok segítek :)
2/3 A kérdező kommentje:
küldtem privátot :)
2012. dec. 7. 16:39
3/3 A kérdező kommentje:
Légyszí, ha tudsz, minél előbb válaszolj privátba és akkor küldöm az esetet. Nekem legkésőbb vasárnapig meg kellene írnom.
2012. dec. 7. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!