NANIA gyerekülés. Vélemények?
Figyelt kérdés
A hordozója nekünk nem jött be, de sajnos gyerekülésben is ez a legkedvezőbb árú. Mi a véleményetek róla?2012. dec. 6. 17:54
1/5 anonim válasza:
Nekünk ilyen gyerekülésünk van, de én teljesen meg vagyok vele elégedve. Szerencsére egy balesetkor való teljesítéséről nem tudok nyilatkozni, de egyébként könnyen beszerelhető, kényelmes, lehet állítani a magasságot, mosható a huzata, könnyű ki és bekapcsolni. Nem tudom, mit mondhatnék még róla.
2/5 anonim válasza:
Ha ingyen adnák, akkor sem kéne. Az előző válaszoló szerint kényelmes. Hát, akkor nem tudom, milyen az, ami valóban kényelmes. :)
3/5 anonim válasza:
Menj el egy boltba és nézz meg több gyerekülést. Már első ránézésre látszik a különbség... és nem csak a 60-70 e ft-os ülésekhez képest.
4/5 anonim válasza:
Sosem vennék ilyen ülést, írod, hogy már a hordozó sem vált be nektek, hát a többi ülése sem jobb minőség. Szerintem fapados, és kényelmetlen lehet.
5/5 anonim válasza:
NE! Az eladó is azt mondta, hogy csak arra jó, hogy ne büntessen meg a rendőr!
A fisher price és a ferrari is az!
Tudom, hogy olcsó, de sajnos autósülés esetében tényleg a drágább a jobb. Most nem arra gondolok, hogy csak a Besafe és a Condord a legjobb, de a filléres ülést tényleg nem szabad megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!