Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó ötlet így ajándékozni a...

Jó ötlet így ajándékozni a két lányomat? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Két kislányom van, hasonló dolgokkal szeretnek játszani (de nem egykorúak). Karácsonyra vettem egy nagy pakknyi pónit (egy csomagban van) és két babát kiegészítőkkel, ruhákkal (szintén egy dobozba van csomagolva).

Az eredeti ötletem az volt, hogy egyik lányom kapja a pónicsomagot, másik lányom a babacsomagot, de tuti összevesznének.

Ha szétszedem az eredeti csomagolást, és csinálok két pónicsomagot és két babacsomagot és úgy kapják, az jó ötlet? Ti szoktátok így csinálni?

2012. dec. 6. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk mindig meg lett mondva, hogy közös. Szerintem ha így hagyod őket egy-egy csomagban és megmondod, hogy fele-fele, akkor meg fogják érteni és nem fognak összeveszni, mivel látni fogják, hogy jut nekik baba és meg póni is. De ha lehetségesnek tartod, hogy így összevesznek, akkor szedd szét és csinálj külön csomagokat.
2012. dec. 6. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan bontsd szét, így biztos nem fognak veszekedni. Nem a csomagolás a lényeg. :) (mármint a bolti)
2012. dec. 6. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, nálunk is mindig ugyanaz kell a másiknak, szóval egyforma ajándékokat fognak kapni, mert már elegem van a veszekedéseikből.
2012. dec. 6. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szedd szét, csomagold külön. Nekünk is 2 kisfiunk van és látom az arcukon a csalódottságot ha nem egyformát kapnak, plána ha így szét tudod szedni hogy elosztotd biztos örülni fognak. De ha egyiknek csak pónit adnál a másiknak meg babát ruhákkal biztos lenne vita. vagyis nálunk lenne.
2012. dec. 10. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:

két fiam van, két és fél év korkülömbséggel...

nálunk van közös ajándék, és külön külön

én a te helyedben ezt a kettőt közös ajándéknak szánnám, és vennék két apróságot saját ajándéknak

az a baj, hogy ha egyik a rózsaszín pónit kapja, a másik meg a lilát, akkor azon fognak összekapni... :)

2012. dec. 10. 23:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Vettem még életkornak megfelelő ajándékokat is :)

Köszi a válaszokat!

2012. dec. 11. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!