A cickafarkfű teát és a palástfű teát együtt kell fogyasztani?
Figyelt kérdés
Hallottam erről a két teáról és el is kezdtem inni a cickafarkfű teát de úgy hallottam azt a ciklus első felében kell inni a palástfű teát pedig a másodikban. Én most hagytam abba a fogamzásgátló szedését mert babát szeretnénk és még nem állt be 28 naposra a ciklusom és nem tudom mikor van peteérésem. Ihatom mindegyiket a ciklus végéig együtt? Kérlek segítsetek!2012. dec. 6. 07:56
1/2 anonim válasza:
Együtt ne idd,menszesz után cickafark a 14 . utána palástfű. Ha megjön a havid akkor megint ugyan így ha nem akkor ihatod a palástfűt, mert segíti a beágyazódást. Úgy csináld ,hogy napi mind a kettőnél,hogy napi 3 -szor egy bögre forró vízbe beleteszed,lefedve hagyod állni 20 percet és megiszod.
Nekem 5 hónap próbálkozás után jött össze a baba az első teás hónapban. Pedig! akkor 2 alkalommal tudtunk együtt lenni a párommal. Nekem folyamatosan nőt a ciklusom hossza ,már 41 napnál tartottam mikor elkezdtem a teát. A doki akkor már felírta a Clostyt,de nem szerettem volna egyből gyógyszerrel kezdeni.
Sok sikert a babásodáshoz! 7 hetes fiúcska anyukája
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tehát nálad sikeres volt a tea, remélem nálunk is beválik :) Tehát két hétig igyam a cickafarkfű teát és akkor utána kezdhetem a másikat? A palástfű teát pedig ihatom akkor is ha nem jött meg. Ha megjött akkor pedig előröl az egészet. Oké értem :) Nagyon köszönöm és gratulálok a babádhoz! :)
2012. dec. 6. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!