Mindenki drága ajándékot vesz karácsonyra/mikulásra?
Nem kötekedés, csak kíváncsiságból kérdem!
Mi mikulásra csak mikulás csomagot, meg gyümölcsöket kaptunk, de már ahogy nézem egy sima mikulásra is 8000-10000 ft-ért költenek az anyukák?
Karácsonyra meg 30-40 ezer ft-ért kap a gyerek ajándékot ?
Én nagyon meglepődtem mikor olvastam ki mennyiért vesz ajándékot :S
A 14 hós lányunk Mikulásra gyümölcsöket és kekszet kap.
Karácsonyra montessori tornyot kap, meg hintalovat. A többiektől nem tudom.
Na akkor én leszek a "fekete bárány": igen, vagyok olyan szemét, gonosz hogy azt a pénzt amiért keményen megdolgozunk a gyerekemre költöm.
Mikulásra csomagot kap, csoki és gyümölcs van benne, meg persze virgács :-)
Karácsonyra olyan 30-40e értékben játékot, könyvet, ruhát.
Év közben nem szoktunk neki "csak úgy" venni dolgokat.
nem fog drága ajándékot kapni
mikulásra csomagot kap.
karácsonyra: babát,orvosi játékszettet,ruhát ezt azt..
Itt a fekete bárány 2. :)
Télapóra Fülest kap, egy könyvet a karácsonyra, és egy nyomdát. Nem eszik semmi édeset, úgyhogy csoki ilyesmi kilőve.
Karácsonyra Lego Duplo-t kap, állatkertet+építő kockákat,alaplapot.Kb.30 ezer ft értékben.
Már november eleje óta vásárolok, apránként.
Viszont a családban csak Tőlünk kap ajándékot, senki mástól, így ha összeadjuk azokat a családokat, ahol szerencsére több nagyszülő/tesó/rokon van, talán nem annyira kirívó.
Hogy érted ezt a "30-40 ezer ft-ért kap a gyerek ajándékot?" kérdést?
Arra gondolok, hogy összesen vagy csak a szülőktől?
A nagy család által vásárolt ajándékok nálunk is elérik a 30e Ft-ot. De tőlünk a szüleitől 5000.- Ft értékben kap ajándékot.
Mikulásra meg csak édességet, gyümölcsöt.
Szerintem egy gyermek nem fogja elkérni a vásárlást bizonyító blokkot, hogy ki, mit és mennyiért vett neki ajándékot!
A gyereket - főleg egy pár évest - baromira nem érdekli az ár, a pénz.
Ő annak is örül, hogy kap egy új mackót vagy egy vidámparkot a kert hátsó részébe, egybe kötve a NASA-val és a legújabb cirkuszi sátorral!
Mindenki eltudja dönteni, hogy mennyit tud és akar a gyermekére, a szeretteire vagy saját magára költeni!
Felesleges "turkálni" a pénztárcákba (bár tudom, nem ezért írtad ki a kérdést).
Nem dől össze a világ azért, mert te max. 5ezret tudsz rááldozni a gyermekedre egy anyagias ünnep miatt, más pedig 50ezret.
Maximum majd megeszed a kalapod, mert másnak picit jobban fut a szekér. Aztán pedig eljön az idő, amikor ők lesznek sz.rba és nektek fog jobban menni..
Jaj, ez az örök körforgás..
Boldog, békés ünnepeket!
Mikulásra csokit és egy pici, 400 ft-os plüsst és mikulás sapit kap. Van adventi kalendáriuma, abba is csak matrica, karácsonyfadíszek, pici 200 ft-os dolgok vannak csak, az egész kb. 2500 ft volt, de a fára felkerülnek a díszek.
Karácsonyra 35000 ft értékben kap, de ezt tőlünk, nagyszüleitől és a nagynénitől kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!