Tudtok olyan törlőkendőt ajánlani, ami jó és nem drága?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 19:52
21/27 anonim válasza:
A popsitörlőket tesztelték. Érdemes megnézni.
22/27 Jégtánc válasza:
Van igen,tegnap vettem.Tápszert is babydreamest vettem a 3-ast az is akciós volt.Meg persze a babydreames kaják.Mást nem figyeltem:(
itt meg tudod nézni
23/27 Jégtánc válasza:
Lehet hogy csak a rossmanós kártyával akciós:(
24/27 anonim válasza:
Ó, szerintem is csak azzal érvényes az akció :(
Még nem szültem meg, így nem regisztrálhatok sajnos.
De legalább most már tudom, hogy ilyen is létezik, ezek után figyelem, köszi a tippet!!
25/27 anonim válasza:
A rossmann-os jó,a tesztek szerint is ebben van a legtöbb természetes összetevő. Ami ehhez hasonló árban, az a Pampers.
Én nagyon sokat kipróbáltam, jó a Tesco-s is (minőségben is), de a kedvencem az Aldis MyLove, elég nedves, nem mállik, és nagy is. A pelusukat is szeretem. kb 450 ft a 80 db.
Én a helyedben ezek közül válogatnék :)
26/27 anonim válasza:
Szerintem a penny-s is jó, az aldi-s se rossz, a baby bruin viszont nekem nagyon nem jött be!
27/27 anonim válasza:
Ha valakit még érdekel: Sparos S-Budgettes törlőkendő 285 forint 72 darab. Elég vastag és nem annyira erős az illata. Anyatejes kakit viszi rendesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!