Tudtok olyan törlőkendőt ajánlani, ami jó és nem drága?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 19:52
1/27 anonim válasza:
Huggies pure! Én nagyon szeretem.Vastagabb fajta. 6-700 forint,de kettesével van csomagolva! Szóval 2 csomit kapsz ennyiért.
3/27 A kérdező kommentje:
Rendelni nem szeretnék, mert arra még rá jön a posta költség is:s
2012. dec. 4. 20:04
4/27 anonim válasza:
Nekem a Tescos bevált, semmivel nem rosszabb, mint a márkásak, és messze a legolcsóbb /esetleg, ha van akció a Rossmannban, vagy DM-ben, az ottani sajátmárkásak olcsóbbak/.
5/27 anonim válasza:
Tescos My baby's, sokszor van akcióban 299-ért, és a Bella Happy is jó.
6/27 anonim válasza:
Dm Babylove (én ártól függetlenül is ezt szeretem a legjobban) vagy Tesco saját márkás, bár ez csak akkor éri meg, ha éppen akciós. Mostanában a Libero is sokszor jó áron volt a Tescóban. Egyszer kipróbáltam a Huggiest is, azt sem volt rossz, de mostanában ezt nem láttam olcsóbban.
7/27 Jégtánc válasza:
Rossmannban most akciós a babydream törlőkendő.6x80db 1500ft
Teljesen jó,meg vagyok elégedve vele
8/27 A kérdező kommentje:
Igen a rossmanos tényleg jó, nem tudtam, hogy akciós, köszi:)
2012. dec. 4. 20:43
9/27 Jégtánc válasza:
KArtondobozban van.Minden babydreames termék most -25%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!