Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan gyerek az enyémen...

Van olyan gyerek az enyémen kívűl aki 1,5évesen éjjelente kéri még a kakót, tejet. Bármit?

Figyelt kérdés

Kb 2hete választottam el teljesen,azt hittem végre át fogja a aludni az éjszakát,de 3szor is fel kel,és láthatón éhes.kénytelen vagyok adni neki kakaót,mert egyszerűen nem alszik vissza addig amig nem kap..

volt még valaki ilyen helyzetbe? ha igen hogy oldódott meg a dolog?

2012. dec. 4. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A lányom akkor szokta csinálni, ha fogzik. De olyankor csak úgy alszik vissza, ha kap tejet. Ha nem, akkor nem alszik, és sír. Szóval havonta van pár éjszaka, amikor tejet iszik. Nem örülök, de nem hagyom üvölteni fél éjszaka. Az senkinek nem jó. Egyszer csak leszokik végleg erről.
2012. dec. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!