Ha valaki tudatosan vállal gyermeket munkaviszony nélkül, az tényleg nem tartozik másra?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Erről a kérdésről jutott most eszembe. A gyest nem az adófizetők pénzéből fizetik? Miért jó direkt úgy tervezni,hogy még azzal a kevéssel is tovább terheljük a kasszát? Nem irigy vagyok,nekem is vannak gyermekeim.
Csak bosszant,hogy hiába dolgozunk,mindig van,akinek nagyobb szüksége van arra a pénzre,mint nekem aki megdolgozik érte.
Nekem sem igazságos, hogy havi 40. ezret adózók milyen jó lenne minden hónapban annyival többet haza vinni.
Azért ha valaki akar akkor talál több év alatt bejelentett munkát csak a fekete munkával ő is jól jár ideig óráig ezért nem zavarja.
"De attól még nem igazság, hogy több év munkát, amit ledolgozott, semmibe vesznek neki, és elítélik,és azt gondolják, hogy csak a gyes-re szült semmi munka nélkül."
Az ellátásokat nem morális alapon adják. Szép is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!