Mit vegyek karácsonyra a kislányomnak?
20 ezer azért az nem kevés! :)
Esetleg egy kisebb játék házikó ha még nincs?Én 23 hónapos lányomnak csak egy ilyen kis sátorfélesége van, de nagyon imádja!Mondjuk nem tudom mennyibe kerülnek, megmondom az igazat.
Én ilyen építős játékot azért nem szeretnék venni, mert nálunk szétpakolós korszak van mióta megtanult járni :), és ami van is neki azt se funkcionálisan használja...inkább csak szétpakolja azt mi meg akadálypályásat játszunk apával.. :P
Esetleg hintaló.
Én lányom ilyen interaktív laptopot kap, mert mindig az enyémet akarná... :D Mondjuk ez csak pár 1000Ft-os tétel.Jó meg még sok mindent csak azt nem sorolom fel.. :P
Én a helyedben beszabadulnék valami gigajáték áruházba, és megnézném mi a kínálat.Én is tervezem...nem ilyen tesco félébe, mert igaz ott is vannak jók, de még se erre vannak szakosodva.
Egyébként miért nem szeretnél sok kisebb dolgot?Mi azért is döntöttünk a "sok" ajándék mellett, hogy élmény legyen kicsomagolgatni..nálunk apa már teljes karácsony lázban ég.Alig várja, hogy a pici lányunk szaggassa a csomagolásokat. :)
Na mindegy...csak gondoltam megkérdezem.
Meg egyébként ha leírnád, hogy mije van lánykádnak úgy könnyebb lenne segíteni.Meg mondjuk hogy mit szeret, mert mint tudjuk nincs 2 egyforma gyerek!! :)
2. voltam
Játékkonyha konyhai kiegészítőkkel, pl játék mikro, kávéfőző.
Babaház
Diavetítő mesékkel
Nehéz - legalábbis nekem - csak egy nagy ötletet adni ennyiért, mi nem tudunk ennyit szánni rá, és inkább több kis dolgot kapnak.
Lányom 2 éves, az egyik mama játékkonyhát vett kiegészítőkkel, a másiktól Anna,Peti mesekönyvet kérünk
Keresztanyjától szintén mesekönyv
Tőlünk egy mágneses mesekönyvet kap, játék mosógépet, meg még valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!