Fésülhető és öltöztethető babát keresnék kislányomnak karácsonyra, de nem barbiet, hanem nagyobbat?
Figyelt kérdés
Amihez esetleg lehet ruhákat is venni, neten nem nagyon találok, csak a götz babákat, de azok annyira drágák. Hol tudnék szerintetek ilyet venni?2010. okt. 14. 12:00
1/1 anonim válasza:
Esetleg nézz körül a "MM" mesecsatorna üzleteiben. Ott nagyon jó dolgokat lehet kapni. A ruhákat megy egy kis kézügyességgel akár te is megvarrhatod neki.
Mondjuk én a Keresztlányomnak a szülinapjára megvettem a 45 cm-es götz babát. Tényleg húzós volt az ára, de amikor láttam az arcát a baba kibontásakor, na az minden pénzt megért. :) De ez én vagyok.
23 hetes Km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!