Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tud tájékoztatást adni nekem...

Tud tájékoztatást adni nekem a Németországban való szülésről?

Figyelt kérdés
Kedves mindenki!Mennyi ellátást lehet kapni meg minden ilyesmi téma érdekel!
2012. nov. 28. 15:39
 1/4 Jégtánc ***** válasza:
2 gyermekem kint született.Mi érdekel pontosan? Családi ellátások? Kint élsz?
2012. nov. 28. 17:40
 2/4 Jégtánc ***** válasza:

Egyébként itt utána tudsz olvasni

[link]

2012. nov. 28. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:
igen kinnt élek junius 8.-A ÓTA!Minden érdekel,hohy milyen ellátást kapok ha itt kinnt szülök!!Előre is köszönöm
2012. nov. 28. 18:19
 4/4 Jégtánc ***** válasza:

Szia,

na szóval.Mutterschutzgeld az jár ha dolgozol 6 héttel szülés előtt és 8 héttel szülés után.Azt már nem tudom hogy mennyi,mert azóta tuti változott mióta ott szültem:) Ez olyasmi mint a t-gyás.Kindergeld jár ez a csp .

[link]

Nem tudom hogy hol laksz,de itt vannak tartományonként felsorolva hogy hol kell megigényelni a kindergeld-et és az elterngeld/erziehungsgeld-et.Összegeket nem tudok már mondani sajnos,utána tudsz nézni abban a linkben amit a második válaszban belinkeltem.

2012. nov. 28. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!