Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányom görögdinnyét szeretn...

Kislányom görögdinnyét szeretne enni, hol tudnék neki venni? (debrecenben vagy a környéken)

Figyelt kérdés
Nem szokott így megkívánni valamit, de az este nagyon sírt érte. Mindig olyan önzetlen, lisztérzékeny és sok mindent nem ehet, ezért is venném meg most neki a dinnyét.
2012. nov. 28. 09:45
 1/8 Jégtánc ***** válasza:
Szerintem már sehol:( Rég nincs már szezonja
2012. nov. 28. 09:49
 2/8 A kérdező kommentje:
de szokott lenni import dinnye, csak nem tudni mikor hol bukkan fel, nem? manapság már mindent behoznak, igaz arany áron..
2012. nov. 28. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
hát az már nincs hasonli sárga dinnyeszerűség aspár interspárba van
2012. nov. 28. 09:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sehol. Max sargadinnyet. Esetleg nézz neki dinnye nyalokat, vagy nézd meg, van e konzervben.
2012. nov. 28. 09:52
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi! meg még az lenne a kérdésem, hogy ilyen dinnye konzerv létezik? hol lehet kapni esetleg? bár a legjobb az igazi dinnye lenne..
2012. nov. 28. 09:54
 6/8 A kérdező kommentje:
egyszerre írtuk.. a konzervet :o)
2012. nov. 28. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Létezik, én több nagyáruházban láttam már!

Spar, Tesco, Auchan stb...

2012. nov. 28. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is talán az InterSparban.
2012. nov. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!