Szerintetek szépek ezek a nevek? Lányikrekkel vagyok terhes, és a férjmmel ezeken a neveken gondolkodunk: Németh Miléna Gréta és Németh Annabella Rózsa
Szépek a nevek, bár én sem vagyok a 2név adás híve.
Én csak simán Németh Milénának és Németh Annabellának hívnám őket!!!
Nagy-nagy gratula a csajokhoz, mikor érkeznek??
Nekem is sok a név....
Gréta és Annabella, együtt olyan szépek...:-)
A Miléna és a Rózsa már magukban sem szépek és elcsúfítják a amásik kettő szép hangzását!
gratula a csajokhoz!
Köszönöm szépen,majd a férjemmel még gondolkodunk rajtuk:)
Egyébként február elejére várjuk őket:)
Szerintem nagyon szépek a nevek! Szép párosításokat választottatok. Egyedül a Rózsa helyett a Róza nevet ajánlanám, szerintem sokkal szebb! Egyébként az Annabella már magában is két név, és elég hosszú, lehet utána már nem adnék második nevet, de ha igen akkor inkább a Rózát!
A Miléna szép és különleges, a Gréta pedig vagány :)
Szepek :)
De en Rozsa helyett Rozat valasztanek (bar az igaz,hogy Rozsaval jobban hangzik)
gratulálok a lányokhoz!!
amúgy a két név ma már majdnem kötelező, akinek nincs, az elég tré. sőt, már lassan a 3 keresztnév jön divatba.
a Miléna Gréte szerintem nagyon szép, viszon az Annabella helyett jobban illik az Arabella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!