Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 hónapos terhes vagyok egy...

5 hónapos terhes vagyok egy nős férfitól, egyedül vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítsetek a véleményeitekkel!5 hónapos terhes vagyok egy nős férfitől. Nem válik el ugyhogy egyedül vagyok albérletben. Megszünt a munkahelyem. Totális csődnek érzem magam. Nagyon félek. Anyukám vidéken él az élettársával. Csak ő maradt aki segíthet, de hogy mondjam el neki hogy csak ez az egy lehetőség van ha hazaköltözöm. Most 30 vagyok és 18 éves koromtól külön éltem. Hiszen neki mindig azt hazudtam hogy minden rendben van körülöttem.

Nem tudom mit csináljak?Hogy oldjam meg a gondjaim. Úgy érzem hogy felőröl ez az egész.

2007. szept. 2. 12:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

Azok akik itt rosszindulatu sorokat irtak azok a part masik oldalan allank, - csaladanyak akiknek elcsabitottak a ferjuket - igy termeszetes,hogy Tegad okolnak.(Inkabb a draga ferjuket kellene okolni - akik tudataban voltak annak, hogy csaladosok) A lanyokat (asszonyokat) azzal "etetik" ,hogy tonkre ment a hazassaguk , vagy eppen valofelben vannak.

Rajtad ez most ugysem segit. A kismamanak ahhoz is joga van,hogy a bebi megszuletese elott tartasdijat kovetejen, kulonosen ha elvaszitette munkahelyet. Pontosan erdeklodd meg ezt egy jogasznal. A terhesseghez ket ember szukseges, ne hagyd,hogy tovabbra is kihasznaljon!!!! Beszelj vele,vagy ha erre nincs lehetoseg,akkor irj neki (a szo elszall az iras megmarad, keszits a levelrol masolatot -ez meg jol johet a birosagon)es ismertesd a koveteleseidet. Ne hidd el,hogy majd segit anyagilag,ez mese, kerd ezt tole irasban,hogy addig is tamogasson anyagilag amig a baba megerkezik. Vigyazz, ilyenkor jonnek elo azzal a megalazo szoveggel,hogy nem is biztos,hogy tolen van, vagy nincs mibol tamogatnia mert csaladja van (erre akkor kellett volna gondolnia, amikor a csaladjat megcsalta -vallaljon plusz munkat, megoldhato) Ha meg nem is volt Magyarorszagon preszedens arra,hogy ilyen tamogatast a birosag megitelt,de a nyugati orszagokban ez napirenden van.Semmi esetre,ne add fel,es ne legy vele kimeletes, cserbenhagyott akkor amikor szukseged lenne ra,nem erdemli meg a kimeletedet,meg akkor sem ha szereted a gyermekedrol van szo.Ha nem tudsz fizetni az ugyvednek,erdeklod meg tole,tud-e varni a honorariummal amig a birosag dont az ugyedrol,akkor majd ugyis a ferfit kotelezi,hogy fizesse meg a per koltsegeit es az ugyvededet. Kivanok Neked sok sikert az itezkedesben!!!

2007. szept. 14. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!