Hogy kell hasznalni a kendöt? Mikortol lehet?
Egyre több anyukat latok, aki kendöt hasznal, leginkabb babakocsi helyett, bevasarlasnal, postan, stb... Nagyon szeretnek en is, mert eddig csak pozitiv oldalat latom. DE! Elkepzelesem sincs, hogy hogyan lehetne ezt biztonsagosan hasznalni. Hogy kell felkötni? Mikortol lehet hasznalni? Neztem mar videokat rola, de az megsem olyan mint a sajat tapasztalat :)
Elöre is nagyon-nagyon szepen köszönöm a segitsegeket!
38 hetes kismama
Szerintem az volna a legjobb megoldás,ha elmennél olyan találkozóra,rendezvényre,ahol gyakorlott édesanyák mutatják be Neked.A videó nem az igazi és szerintem itt leírva sem lehet olyan átfogó képet adni,mint élőben.
Érdeklődni meg be tudsz ugrani egy bababoltba,ahol forgalmazzák és valamit is hozzáértő eladók vannak ott.
Én mondjuk sosem hordoztam (kisfiam nem szerette),de én így tettem volna.
Szia:)!
Tájékozódáshoz hozok Neked cikkeket:), és mellette azt javaslom, hogy akár már most várandósan, keress fel hordozási tanácsadót, aki segít helyesen használni a kendőt:), apró trükköket mutat, hordozós "próba" babával megtanítja a kötést, hogy Neked a babáddal már flottul menjen:). Segítséget is adnak a megfelelő hossz kiválasztásában(elöljáróban ehhez annyit mondanék, hogy nem kell kifejezetten hosszú kendőt választani, csak azért, hogy többféle kötést is tudj kötni, tapasztalataim szerint épp elég ahhoz az egy- két kötéshez választani a kendőt, amit a mindennapokban használni fogtok:) )
Tanácsadók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!