Mit érdemes venni inkább? Kengurut, vagy kendőt? Melyiket lehet tovább használni?
Szia!
10 éves nagy fiammal kenguruztunk, kb kétszer... utáltam, vágott, nehéz volt összecsatolni, főleg ha egyedül voltam stb... Persze ma már sokkal modernebb kenguruk is vannak, babakocsi árban! :)
2 éves fiammal kaptam kölcsön egy kendőt, valami fantasztikus volt. A mai napig belevágom a csípőmre kötöm és kész, ha nem akarok babkocsival menni valahová. nekem nagyon bevált. Könnyű megtanulni a kötéseket is én legtöbbet a youtube-ról vettem. Egy mátrai kirándulást is végig csináltunk kendőben tavasszal, lefelé jövet elaludt a gyerek egyszerűen ráhúztam a kendőt a fejére, nem kellett tartani sem! :)
Szülésznő/Védőnő
én a kendőtől idegenkedek, ezért a kengurura szavazok
de inkább szoktasd a babakocsiba, mert nem fogod tudni állandóan cipelni.
Már rengeteg fajta közül lehet választani ha hordozóeszközről van szó.
Nekem kétfajta kendő van és egy kengurut is kaptunk. Nekem nagyon kényelmetlen a kenguru, hosszabb távra a szőtt kendőt kötöm fel, elég sokáig lehet használni.
Itthonra, vagy ha csak elszaladok valahová, akkor a két pamutkarikából állót használom.
köszönöm szépen a válaszokat!
az a baj a babakocsival, h szépen el van benne, mikor álmos, mert akkor elalszik, de ha nem álmos, nézegetni akar, és ordít, mert nem lát ki, így kiveszem és cipelem, de elég megterhelő. viszont azt meg nem szeretném, h végigordítsa a sétákat.
Kengurut, újszülött kortól használható, akkor befelé néz abab, későgbb ha nagyobb, akkor kifelé.
Nekünk ilyen van, bevált:
6 ezer forint volt, 4 hónapja, egy kendő is majdemm annyi, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!