Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor postázzák a novemberi...

Mikor postázzák a novemberi rendszeres gyermekvédelmit?

Figyelt kérdés
Aki már megkapta, milyen utalványokat kapott, ill. milyen arányban? Fogalmam sincs, hogy mire számítsak négy gyereknél. Jó lenne, ha pelenkát is lehetne venni belőle, esetleg gyógytápszert a kislányomnak.
2012. nov. 26. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap megyek érte a polgármesteri hivatalba,mert be kell menni érte,Erzsébet utalványban osztják már.

Somogy megye

2012. nov. 26. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi pénteken kaptuk meg , postás hozta ki.5 gyerek van. 500 és 600 forintos utalványokat kaptunk. Az van ráirva, hogy fogyasztásra kész élelmiszer , ruházat és tanszer vásárlásra lehet felhasználni.
2012. nov. 26. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ma telefonáltam ez ügyben, nekem most azt mondták, hogy december 5-ig kell megérkeznie.

Baranya megye

2012. nov. 26. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!