Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használ vki ilyen esetleg...

Használ vki ilyen esetleg hasonló utazóágyat?

Figyelt kérdés

Szeretnénk venni utazóágyat.

Baby Desing Dreamot néztük ki:) Szerintetek jó márka esetleg használ vki ilyet?

2009. aug. 17. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen jó, és nem is vészes az ára
2009. aug. 17. 14:35
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod:) amúgy jó lesz majd utazáskor most a nappaliba lenne, hogy ne kelljen mindig föl-le járkálni a lépcsőn.
2009. aug. 17. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem rossz,bár én ilyenbe csak akkor fektetnék ennyi pénzt,ha gyakran is használnánk.Nekünk van egy utazó ágyunk,de elég ritkán használjuk,így nem is bábom,h csak 5e Ft-ot adtunk érte.Jó meg minden,csak nem használjuk ki.
2009. aug. 19. 21:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi kihasználnánk, mivel már írtam az lennt lenne és nem kéne mindig fölcipelnem, nem mintha nagy teher lenne, de így kényelmesebb mind kettőnknek. Meg minden évben megyünk nyaralni is odais vinnénk. Amúgy még ezen a héten megszeretném rendelni. Szóval biztos csak, hogy jó-e???:O
2009. aug. 19. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
A Miénk TOP RIDE,ÉS 13.000 FT-ÉRT vettük.Én szeretem és napi szinten használjuk,ugyancsak a nappaliba pedig a mienk nem is kétszintes ház.és már többször jól jött utazásnál is.
2009. aug. 19. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!