Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik az Amaranta név?...

Hogy tetszik az Amaranta név? Adnátok lányotoknak?

Figyelt kérdés

#név #lány #Amaranta
2012. nov. 24. 14:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem mielőtt nevet adsz neki, gondold végig, h Te leélnél-e azzala névvel egy életet....beleértve, gúnyolódó gyerekeket, ilyesmi.....sajnos (sztem) hiába tetszika szülőnek egy név, ha a gyerekét cikizni fogják érte, ő fog szívni, ő él vele ( de ezeket ltalánosságban mondtam, az Amartanta szép és különlegesí)
2012. nov. 28. 21:00
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Minden nevet cikiznek a gyerekek, legyen az Mikloska vagy Zsülien. Nem azert csufolodnak mert rohogni akarjak a nevet, hanem mert...gyerekek, huzzak egymast.
2012. nov. 28. 21:48
 23/31 anonim válasza:
100%

Rövid és nem A betűs és mássalhangzóra végződő vezetéknévvel szerintem elviselhető... A Mara tényleg jól hangzik, ha így hívjátok, ezt szokja meg, ám legyen...

De gondolj bele, h valószínű, h csúfolni fogják, mittomén pl rántotta vagy valami csodás neve lesz úgyis. De szerintem minden névvel meg lehet ezt csinálni, pl aranyos név, h Borka, de simán Uborka lesz belőle... Viszont később egy középiskolában/egyetemen tök jó egyedi beceneve lehet. De nehezen tudom elképzelni, hogy nemtom Ami néni..? vagy egyáltlaán egy munkahelyen, ahol nem fogják becézni. Olyan nagyon kétes.. nekem nem jön be, de nem feltétlenül rossz.

2012. nov. 29. 00:40
 24/31 anonim ***** válasza:
34%

Mert aztán a Zsülien nem olyan, mint egy házi kedvenc neve.

Én egy macskának, vagy egy csivavának tudnék elképzelni, hogy így hívják. Csak nézz rá arra a bizonyos Zsülienkére és sírj!

2012. nov. 29. 07:58
 25/31 Rózsa Noémi válasza:
100%
Nekem is a likőr, meg a mandulás süti jutott eszembe róla. Olyan nevet válassz mindenképp, hogy angolul is "jól mutasson", mert nem tudhatod, hol köt ki a lányod! S szegényt nehogy már disznóparéjnak hívják az angol nyelvterületen:)
2012. nov. 29. 10:42
 26/31 anonim válasza:
100%

Szia!:)

Nekem annyira különleges... nagyon szépnek találom! :) Én imádom a különleges neveket. :D Nekem is Mirtill a nevem... Mindenkinek a Harry Potter jut róla az eszébe, de én akkor is szeretem. :) Én adnám a lányomnak!:D

2012. nov. 29. 15:16
 27/31 zombee ***** válasza:
48%
Egy másik ember életét tönkre lehet tenni a hülye filmhős, meg cigányos nevekkel. Az ilyet büntetném!
2012. dec. 1. 09:15
 28/31 anonim válasza:
100%
Van külön Mara is! :) A Mária becenevéből állandósult.
2012. dec. 1. 15:29
 29/31 anonim ***** válasza:
66%
Én nem adnék olyan nevet, amiért kicsúfolhatják, ez pedig olyan.
2012. dec. 1. 21:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam neve Amara, de soha senki nem csúfolta eddig, mert más neve, van, mint az óvodás társainak. Ha a gyerekek csúfolni akarják, akkor csúfolni fogják legyen bármi is a neve. Pl.: Éles (vezetéknévként)- Béles - túrós béles- ebből lett a Túró becenév.

Ennek ellenére szerintem nem egyszerű név és nehéz lesz megtanulni kimondani és leírni. Természetesen a legegyszerűbb ha ezt átgondolod, hogy te tudnál e élni most ilyen névvel, hogy mennyire lesz nehéz kimondani, majd megtanulni elbetűzni és leírni.

2012. dec. 3. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!