Ma sima náthával és rekedtséggel voltunk új orvosunknál aki RECTODELT kúpot írt fel. Miért? A fiam az életben nem köhögött egyszer
A kúpot nem ismerem, mert soha nem használtunk még semmire kúpot, úgyhogy ahhoz nem tudok hozzászólni.
Viszont, máshoz igen.
Mi is költöztünk már (nem is egyszer, mióta megvan a gyerek), de sosem vittem magammal az orvoshoz, mikor átjelentettem. Van ott annyi baci, hogy nem teszem ki annak, hogy összeszedjen valamit (persze ha nincs kire bízni, megértem, de akkor is próbálnék olyan időpontba menni, mikor otthon tudom hagyni). Ha nincs semmi baja, és az orvos mégis ír neki gyógyszert, akkor ki sem váltom, mert minek? Bár nekem mindig megkérdezte az új, hgy van e valamire szükségünk, írjon-e valamit (popsikenőcs, fürdető, vigantol).
Köhögésre mindig Stodalt, lándzsás utifüvet, spiropent szirupot adok, ha nem vészes a köhögés, azok általában vannak is itthon, ha meg erősen, hurutosan köhög, akkor úgyis viszem a dokihoz, magamtól nem adok semmit.
Nekünk csak a fenistil cseppet írja fel mindig, hogy Legyen otthon!, de az nem is drága és nem is árt, ha van itthon, mert több mindenre is jó.
Ha van lehetőséged, akkor keress egy másik orvost, mert már most elvesztette a bizalmadat, így ha ténylegesen beteg lesz a gyerkőc, nem fogod tudni, hogy be merd-e adni neki azt, amit kiírt az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!