Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vettél/veszel a gyermekedn...

Mit vettél/veszel a gyermekednek/gyermekeidnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Mennyi idős/idősek?

Tavaly mit kapott/kaptak?

2012. nov. 20. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves kislány.

Tőlünk: játékkonyha + hozzá teás készlet, könyv.

Nagyiéktól: kávéfőző + edényszárító kiegészítőkkel.

Nagynéni: mosógép.

Tavaly: takarító szett; könyvek; fa formabedobó; kis autók; házikó, amibe minden hangot ad.

2012. nov. 20. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

4 éves lány:

Tőlünk playmobil babaházat fog kapni (berendezés és emberkék vannak már korábbról), könyvet, esetleg valami plüsst vagy MLPóni figurát (gyűjti a sorozatból).

Anyukámtól egy társasjátékot fog kapni. Anyóséktól nem tudom, javasoltam nekik 3 dolgot, majd eldöntik, vagy leginkább szokásukhoz híven semmibe veszik és valami használhatatlan rondaságot adnak...)

Tavaly Mega Block-os Dora the Explorer készletet kapott tőlünk(összeépíthető a duplo-val, csak olcsóbb), mert akkoriban Dora volt a kedvence, illetve ha jól rémlik mindenféle mesefigurás ruhákat.

2,5 éves fiú: Tőlünk Verdás Mega Block készletet kap (Doki és Matuka rajongó) és plüss dínót vagy sárkányt.

Anyukámtól könyvet fog kapni meg egy duplo verdás tűzoltóautót. Anyóséktól random.

Tavaly kalapácsolós játékot, meg duplo autószállító kamiont kapott, illetve mindketten könyveket is.

A miku-csomagban csak egy kis apróság lersz mint játék, és csoki is minimálisan (jobban preferáljuk az egyéb édességeket/finomságokat, ráadásul a kicsi laktózérzékeny, külön spec édességeket ehet csak)

Viszont elég jó kis adventi kalendáriumot készítettem nekik, sok-sok fincsi és kedves meglepetéssel :)

2012. nov. 20. 14:28
 13/16 A kérdező kommentje:

A lányunk 17 hónapos lesz idén karácsonykor.

Tőlünk:

- FP Laugh & Learn Puppy Piano (állatos zongora). De még gondolkozom a tanulókutyán, bár a mostani baba-mama expon az nem igazán kötötte le, csak a zongora.

- Kutya formájú fa kirakó, aminek az egyik oldalán számok vannak, a másikon pedig betűk.

- Mágnes rajzolótábla

- Libriből könyvek (elengedhetetlen, minden hónapban kap könyveket)

Szülő I.:

- háti táska

- életbiztosítás (ne kérdezzétek .. én is akartam kötni szülés után rá, de 3 év alatt senki nem állt szóba velem.)

Szülő II.:

Passz.. tőlem várják a megoldást. Mondtam már vagy 10 dolgot, de egyikre se mondtak áment. Nem a pénzzel van a gond. Egyik rokontól se kérünk nagy értékű ajándékot.

Keri anya.:

- Mobil etetőszék (olyan, mint a pelenkázótáska. Bármelyik székre lehet rögzíteni)

- Óriás micimackó. Ezt már megkapta most hétvégén. 1,5 méteres.

Keri apa:

Passz.

Nővéremék:

Babakonyha.

Sógornőm:

Passz. Nem hiszem, hogy idén vesz bármit is (mondjuk tavaly sem vett). Szerencsére már Angliában eszi a fene.

Tavaly a rokonoktól pelenkákat kaptunk és babafelszerelést (sudo krémek, törlőkendők, fürdetők, stb). Kaptunk még rengeteg kis ruhát.

Tőlünk kapott csörgőket és játékokat a kiságyába, autóba és a babakocsiba.

Tavaly 5 hónapos volt. Nem izgatta túlságosan a karácsony. Nem tudom, hogy idén mennyire fogja érdekelni.

2012. nov. 20. 14:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

már fogja, mert izgi lesz a sok fény, meg a csilli-villi szépséges mindenfélék :)

egy tanács: a kicsomagolást rettentően élvezik ebben a korban, könnyen szakadó de mutatós papírt használjatok (és a dolgok dobozát - ha kap ilyesmit - előre nyissátok ki, szedjétek szét ha belül rögzítve van, mert attól hülyét tudnak kapni, ha meglátják, de fél órát kell várni mire apa kiberheli a dobozból... )

2012. nov. 20. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

34 honapos lesz a kisfiam es a kovetkezoket kapja (ez termeszetsen tollunk, nagyszuloktol, 2 nagybacsitol, 1 nagynenitol, ferjem unokahugatol, ferjem unokaoccsetol es a legjobb baratunktol):

utrendszer amin tologatni tudja az autoit

playmobil kukas auto

hofeherke, toystory es oroszlankiraly dvd

hot wheels auto csomag es hot wheels autopalya

lego duplo autobusz

lego duplo sima kocka csomag

forma 1-es versenyauto

puzzle

mic o mic epito jatek

automoblox autok

playmobil allatkertjehez kap meg allatokat

mesekonyv

17 db-os dinoszaurusz csomag

tavaly:

lego duplo

rajzolo matrac

nagy traktor

gyurma keszlet

2db fa puzzle

5db-os muanyag auto szet

2db kepeskonyv

tricikli

playmobil noe barkaja

kishajo (furdojatek)

egymasra epitheto baba szinesceruza szett

2012. nov. 20. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es valaszado nagyon jo tanacsokat adott. Fogadjatok meg! Mi is osszeraktunk mindent es ugy csomagoltuk be, hogy ne akkor es ott keljen. Meglatod nagyon fog neki tetszeni. :)
2012. nov. 20. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!