Név választás, ajánlanátok fiú nevet?
Palotás vezetéknévhez kellene egy fiú név, olyan ami nemzetközi, hogy a külföldön élő rokonok is ki tudják mondani.
Köszönöm!
előző! Levente Pétert szeressük:) <3
Égből pottyant mesék <3
!!!
előző vagyok!:)
A 17-est meg a 18-ast is én írtam, nehogy az legyen, hogy nem segítek!!
Szerintem a Péter, a Patrik, a Viktor, az Olivér jòl hangzana a Palotás mellé :)
Az Olivér és a Patrik egyébként nagyon tetszik
Alex elegge benne van mar a koztudatban de nem gyakori nev annyira es kulfoldon is ugyn igy irjak es ici-pici elteres van csak az ejtesben is.
Oliver nekem is nagy kedvencem de nalunk Levente a befuto (kulfoldon elunk)
Benjamin esetleg? Leo? Barnabas?
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de leírom nekem melyik fiú nevek tetszenek, illetve amelyik illene a vezetéknévhez :)
Ábris, Ádin, Ármin, Adrián, Belián, Dante, Damján, Dorián, Edmund, Etele, Attila, Ezra, Fábián, Flórián, Jákob, Kornél, Larion, Lukács, Marcián, Mór, Nándor, Nátán, Noel, Norman, Patrik, Teo (Teofil, Teodor), Terestyén, Timóteusz, Zakariás, Zétény :) Remélem tudtam segíteni, és ha sikerült dönteni mindenképp tudasd velünk :)
Nekem is a Péter ugrott be először. Az Olivér nekem is nagy kedvenc!
Esetleg Noel, Domonkos, Kristós, Krisztofer, Albert, Viktor, Leo, Roland, Róbert, Miklós, Máté, Benett, Vince.
nekem tetszenek a ritka nevek! írnák közülük párat,egyébként melyik nevet választottátok?
Aurél,Izidor,Patrik,Nelzon,Borisz,Lionel,Miló,Belián,Nikander,Marcell,Brendon,Dorián,Diegó,Dasztin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!