Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Név választás, ajánlanátok...

Név választás, ajánlanátok fiú nevet?

Figyelt kérdés

Palotás vezetéknévhez kellene egy fiú név, olyan ami nemzetközi, hogy a külföldön élő rokonok is ki tudják mondani.

Köszönöm!

2012. nov. 15. 11:14
1 2 3
 21/29 Jégtánc ***** válasza:
100%
Márton
2012. nov. 15. 13:26
 22/29 anonim ***** válasza:
63%
Palotás kifejezetten magyar vezetéknév, így én valami magyar keresztnevet választanék hozzá, de legalábbis olyat, amit magyarosítottak. Pl az Áron az nagyon szépen mutat hozzá :) de sztem még a Gergely, Márton, Gábor, Levente Péter is jó. Amiket semmiképpen sem ajánlok hozzá (vagy legalábbis sztem rosszul mutat a vezetéknévhez) az a Márió, Renátó és a többi külföldi, nem magyarosított név. Echte magyar vezetéknévhez ezek nem mennek.
2012. nov. 15. 14:21
 23/29 anonim ***** válasza:
27%

előző! Levente Pétert szeressük:) <3

Égből pottyant mesék <3

!!!

2012. nov. 15. 14:27
 24/29 anonim ***** válasza:

előző vagyok!:)

A 17-est meg a 18-ast is én írtam, nehogy az legyen, hogy nem segítek!!

2012. nov. 15. 14:29
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Péter, a Patrik, a Viktor, az Olivér jòl hangzana a Palotás mellé :)

Az Olivér és a Patrik egyébként nagyon tetszik

2012. nov. 16. 20:49
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Alex elegge benne van mar a koztudatban de nem gyakori nev annyira es kulfoldon is ugyn igy irjak es ici-pici elteres van csak az ejtesben is.

Oliver nekem is nagy kedvencem de nalunk Levente a befuto (kulfoldon elunk)

Benjamin esetleg? Leo? Barnabas?

2012. nov. 16. 22:47
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de leírom nekem melyik fiú nevek tetszenek, illetve amelyik illene a vezetéknévhez :)

Ábris, Ádin, Ármin, Adrián, Belián, Dante, Damján, Dorián, Edmund, Etele, Attila, Ezra, Fábián, Flórián, Jákob, Kornél, Larion, Lukács, Marcián, Mór, Nándor, Nátán, Noel, Norman, Patrik, Teo (Teofil, Teodor), Terestyén, Timóteusz, Zakariás, Zétény :) Remélem tudtam segíteni, és ha sikerült dönteni mindenképp tudasd velünk :)

2012. nov. 17. 16:31
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a Péter ugrott be először. Az Olivér nekem is nagy kedvenc!

Esetleg Noel, Domonkos, Kristós, Krisztofer, Albert, Viktor, Leo, Roland, Róbert, Miklós, Máté, Benett, Vince.

2012. nov. 18. 20:07
 29/29 anonim ***** válasza:

nekem tetszenek a ritka nevek! írnák közülük párat,egyébként melyik nevet választottátok?

Aurél,Izidor,Patrik,Nelzon,Borisz,Lionel,Miló,Belián,Nikander,Marcell,Brendon,Dorián,Diegó,Dasztin

2015. márc. 15. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!