Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fényképalbum elrendezéséhez...

A fényképalbum elrendezéséhez szeretnék segítséget kérni? Elsősorban többgyermekesektől?

Figyelt kérdés

2 fiam van, 3 és 4 évesek. Egy csomó fényképet hívattunk elő születésük óta, most jutottam el oda, hogy beragasszam albumba. CSak az a gond, hogy nem tudom milyen elv alapján csináljam.

A fiaim mintha csak ikrek lennének, úgy hasonlítanak egymásra, rendszerint annak is nézik őket. Nem szeretném, ha 15-20 év múlva, nem tudnám melyik-melyik volt. :)

1. az album minden bal oldalára az első fiam, minden jobb oldalra a második fiam

2.minden oldalon felül mindig az első fiam, alul a második fiam

3. Időrenden, egymás után(na és a közös képek)

Vagy esetleg más ötlet? Ti hogy csináltátok?

2012. nov. 14. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Külön albumot csináltam nekik, időrendi sorrendbe tettem a képeket, majd a fontosabb események mellé aranyszínű zselés tollal odaírtam, éppen mi van a képen.

Pl: első fürdetés

az első kerékpárút,az első találkozásom a hóval, stb.

A legelső oldalra beragasztottam a kórházi kis táblát, amin a neve van és a karszalagját.

2012. nov. 14. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem négy gyermekem van,mindegyiknek külön külön nagyobb albumuk van,a közös képeket+ családi az külön kisebb almumba rakom.

A nagy almum oldalaira 3-4képet rakok havonta aztán a szülinap és ünnepekor készülteket.

2012. nov. 14. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk külön albumunk volt a tesómmal. A közös képek úgy lettek megosztva, hogy éppen ki volt rajta a "főszereplő". Értsd mondjuk az ő szülinapján készült közös képek az ő albumába kerültek.
2012. nov. 14. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Pont ezen gondolkodtam én is mostanában. Előhívás előtt vagyok. Arra jutottam, hogy időrendben fogom rendezni a fotókat, különben előbb-utóbb belekavarodnék a csoportosításba. Kép egyikről, kép másikról, Közös képek gyerekekről, közös képek teljes családról - melyikbe tegyem? Nincs kedvem variálni. Amit majd előhívatok, teszem szépen egymás után - hozzá kis szöveget írok. Vagy az 1. és 2. pontodban leírtaknál - szerintem sok képen mindketten szerepelnek (legalábbis nálunk). Nekem gyerekkorom óra sorban állnak az albumok, jó időrendben visszanézni.
2012. nov. 14. 23:06
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. nov. 15. 12:56
 6/6 anonim válasza:

Imádok fényképezni, rengeteg fényképem van, több ezer. Én az időrendi sorrendet tartom előnyösnek ugyanis, így tudom pontosan követni mikor mi történt. A gépen is így van és az albumban is. S esetleg ha már nem lesz aki elmesélje nekik, vagy az ő gyerekeiknek, akkor is tudni fogják milyen sorrendben történt. Az albumba is beírom az időpontot és hogy kik vannak a képeken, ezért van olyan albumom, amibe lehet írni és kb 300-400 db fénykép belefér.

Szerintem elég egy albumot készíteni, mármint nem kell különvenni őket/jobb, bal oldal/, hisz egy család, együtt élték meg a mindennapokat, ünnepnapokat.

Nekem még a saját fényképeim mellett vannak a mások képei is. Először az én általam készített képek kerülnek az albumba, aztán ugyanarról az eseményről válogatok a másokéból is és úgy teszem bele.

Sokkal jobb így, nagyon egyszerű és mások által is jól követhetőek az események, még ha nem is annyira közeli hozzátartozó.

De természetesen ezt mindenki maga dönti el. :-) Jó válogatás kívánok!

2012. nov. 25. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!