Vaterázó, teszveszező anyukák! Tőletek is azt várnák, hogy szinte ingyen kótyavetyéljétek el a cuccokat?
Feltettem egy játszószőnyeget,új ára 13 ezer,és 3300-ért tettem fel.Teljesen jó állapotú,egy akasztó hiányzik róla,de fel lehet akasztani a játékot ettől függetlenül.Ezt le is írtam.Erre az egyik írta,hogy 2500-ért venné meg a másik meg hogy ebben ugye már benne van a posta költség is.
Én úgy vagyok vele,hogy inkább rohadjon meg a szekrényben,vagy elajándékozom,de egy 13 ezres négy hónapot használt szép állapotú játszószőnyeget nem fogok 2500-ért odaadni.Ti jártatok már így?
köszi a válaszokat,akkor nem csak én járok így.Tavaly rendeltem egy textil csomagot,volt benne verdás falvédő,ágytakaró,nyári hálózsák,ovis ágynemű huzat garnitúra,két lapospárna,ovis és tornazsák.Nem volt olcsó,most pontosan nem emlékszem kb húsz ezer volt.Erre elküldi nekem úgy,hogy hiányzott egy párna,ami még nem is lényeg,mert reklamáltam és elküldte,de minden kisebb volt minimum 10 centivel.Erre is reklamáltam,de nem reagált.Olyan pici az ovis zsák,hogy kb elfér benne két póló és három gatya, a tornazsákba meg egy rövidnaci pólóval,a cipő már nem.Vennem kellett újat,mert ezek használhatatlanok.Szóval vásárlásnál is jártam már rosszul.
Meg rendeltem ovis felvasalható jelet.Más nevet adtam meg,mint amin regisztráltam,erre elküldi a jó címre rossz névvel.Így nem adta ide a posta.Rektamáétam,és közöltem,hogy a postát nem fogom még egyszer kifizteni,megvolt két e-mail is,amin leírtam a pontos nevet,címet.Nem reagált több mint egy hétig,aztán meg felt volt háborodva,hogy mit fenyegetem én negatív értékeléssel.Végül meg is kapta a negatívat,én meg rá egy hétre a terméket,ami egy kalap sz@r,használhatatlan.Szóval nagy zsákbamacska ez,de hát valahol kell árulni
nem tudom ki pontozott le,nem én
Elnézést, hogy offolok, ellenpéldaként jövök szólni.
Én mindig csak pesti és csak személyes átvételi lehetőséggel ellátott liciteket nézek, pont ezért, hogy elkerüljem ezeket az incidenseket. Érte megyek személyesen, megnézem, ha gáz a ruha/játék és a leírtaknak nem felel meg, akkor otthagyom... De egyszer nem volt lehetőség személyes átvételre, csak postára, pedig pesti volt az eladó, mindegy, nagyon megtetszett az átmeneti kabátka, nem is volt drága, hát megvettem. Viszont ez volt az első ilyen vásárlásom, nem tudtam pontosan mennyi is a postaköltség, így elutaltam a sima és az ajánlott levél árát is. A csomag időbenmegjött és a kabátka zsebében egy levél várt, sokat utaltam, visszaküldte a többi pénzt. :) Ha lehetett volna két pozitívat adtam volna.
Másik, megnyertem egy csomagot, rugik, tipegők, bodyk... ezért is személyesen mentem, akkor a találkán közölte a lány, hogy sajnos pár darab abból a csomagból elkelt már, sajnos régi képeket töltött fel, de hozott magával 15 másik rucit, amiből válogathatok, ha megfelel. Nekem igazából a darab szám volt lényeg, meg az, hogy azért mind a három féle ruha legyen benne, szóval belementem a "cserébe".
Én még nem adtam el semmit, de 50-60 vásárlásom volt és eddig talán 1 esetben csalódtam, de akkor sem nagyon. Sosem alkudoztam, nem kértem, hogy hozza a címemre... sőt olyan is volt, hogy egy alkalmi ruhát vettem (szoknya, míder + boleró) de nem állt jól a szín, az eladó simán kicserélte nekem.
Bocs, hogy hosszú és off voltam, csak szerettem volna leírni a jó tapasztalataimat.
köszi neked is a választ
elsősorban és is helyben szoktam keresgélni,megyeszékhelyen lakok,így azt gondolná az ember,hogy itt is van választék abból,amit akar az ember.sajna eddig csak egyszer sikerült helyben vásárolnom,egy etetőszéket.Eladni már adtam el helyben többször is.Örülök,hogy vannak pozitív tapasztalatok is.
Szerintem teljesen ok, hogy alkudoztak a játszószőnyegre, mert 3300-ért is szépeket lehet venni. Itt sokszor nagyon kis pénzű emberek licitálnak akinek 2500 sok pénz. Az hogy te valamit 13000 Ft-ért vettél, szerintem egy vevőt nem fog érdekelni, csak az hogy mennyiért adod el, és teljesen igaza van.
Nekem 80 eladásom vásárlásom van és bizony simán teszek pofátlan ajánlatokat (és ha kell a pénzem akkor elfogadják, ha nem akkor várjon másra). Játszószőnyeget 1000 Ft-ért vettem a gyereknek és imádta. Nekem inkább az a felháborító hogy emberek szemeteket akarnak eladni, és rabolják az időmet, mert azt is feldobja a kereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!