Egy 19hónapos ezt meg tudja csinálni?
Minden gyerek más :)
Az enyémre rá tudtad volna bízni,de a barátnőmé most 19 hónapos és még nem menne neki...
Te is ismered a kislányodat....
köszi a lepontozást :(
Igen,mivel még kicsi nem lehet tudni,hogy meg fogja e tudni/akarja e majd tudni ezeket megcsinálni :(
Szórni biztos tudja :)
Én úgy gondolom, hogy ha rendesen "fel van készítve" a gyerek, akkor meg tudja csinálni. Tehát nem előtte 1 nappal tudja meg, hogy mi a feladat, hanem gyakoroljátok, esetleg lehet "uszítani", hogy majd mindenki téged figyel, hogy milyen gyönyörűen, ügyesen csinálod, és anya-apa büszke lesz rád, stb.
A gyűrűodaadás... hát, vmi olyan párnát válasszatok, aminek van pereme, vagy egy kicsit oda van ragasztva a gyűrű, hogy ha megbillen, ne legyen gond, viszont Ti könnyen fel tudjátok venni.
Szóval sztem meg tudja csinálni, sok sikert!!! (mindenhez:))
A gyűrűvel nem lenne gond szerintem, ha olyan típus aki mindent szívesen odaad. Járni biztosan tud majd addigra. Az meg kérdés, hogy a szirmokat fogja-e szórni.
Nálunk pl a 6 éves unokahugaim voltak a sziromszóró lányok. Az egyik az ajtóban elkezdett sírni, mert ő mégsem akar menni. Mondom nem gond, a másik vigyorogva mondja, hogy persze, majd ő megy egyedül. Na ment is, de a szirmokat nem szórta, csak úgy csinált mintha venné ki a kosárból és szórná ki :D Aranyos volt nagyon, meg ezzel végülis nem rontott el semmit. Legalább nem kellett utána takarítani :D
Nagyon-nagyon változó. Nekem a tesóm szerette volna, hogy a kisfiam legyen az esküvőjén a rózsaszóró kisfiú, de én nem mertem engedni, mert fennállt a veszélye, hogy a templom közepén megijed és sírva fakad. Pedig ő akkor már elmúlt 2 éves.
Azt javaslom, egyelőre jegeljétek ezt a témát, és majd az esküvő közeledtével meglátjátok, hogy milyen lesz a kislány, rá lehet-e bízni egy ilyen feladatot. :)
15 hónapos volt a lányunk, mikor volt az esküvőnk. Meg tudta csinálni :D
Igaz előtte már többször oda lett adva a párna hogy hogyan kell tartani, a szórást nem mutattuk ment magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!