Vállalhatok így még babát? Legutóbbi szülésnél vették észre, hogy el volt vékonyodva a méhfalam.
Figyelt kérdés
2 fiam van,mindkettő császáros.Mikor a kisebbik született az orvos elmondta,hogy el volt vékonyodva a méhfalam,de ayt is mondta,hogy 2 év után akár bátran vállalhatom a harmadikat ha szeretném.Most telik le márciusban a 2 év és mostanában sokat beszélgetünk a férjemmel egy újabb babavállalásról.De félek,hogy bajom lesz abból,hogy legutóbb el volt vékonyodva a méhfalam.Tud valaki erről valamit.Vállalhatok így mégegyet?2012. nov. 11. 21:11
1/2 anonim válasza:
Csakis az orvos tud erre válaszolni. Ő tudja, mennyire volt elvékonyodva a méhfal, veszélyes lenne-e egy újabb terhesség.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is ebben a dilemmában vagyok, 2 császárom volt és az utolsó műtét közben mondta az orvosom, hogy el van vékonyodva a méhfalam. Most lehet, hogy terhes vagyok (holnap csinálok tesztet), de nagyon aggódom, hogy el kell vetetnem e miatt. Te mire jutottál? Mit mond az orvos? Vállalsz harmadikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!