Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt, olyan kismama aki...

Van itt, olyan kismama aki szorongásos vagy agorafóbiás volt a terhessége előtt? A teherbe esés után elmúltak, vagy enyhültek a tünetek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 9. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát semmit nem változott a helyzet, most kellene visszamennem 6 hetes kontrollra, gyűjtöm a bátorságomat. Most még jobban szégyellem magam a szülőszobában történtek miatt, úgyhogy még az is eszembe jutott, hogy másik orvoshoz menjek, csak sajnálnám a mostani dokimat "elhagyni", mert mind emberileg, mind szakmailag nagyon meg voltam elégedve vele.
2013. okt. 25. 17:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babához és kitartást kívánok!

Pszichológuson gondolkoztál már?Gyógyszeres kezelésen?

Nekem még nincsen babám csak tervbe van véve de félek a szorongásom miatt.Próbáltam doki nélkül kijönni de sajnos nem megy így hamarosan felkeresem és gyógyszeres kezelést kérek.

2013. okt. 25. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam végig a válaszokat.

Nekem terhesség előtt depresszióm,szorongásom,pánikbetegségem,szociális fóbiám volt.

Kislányom nem tervezett, de nagyon nagyon akartam őt,amint kiderült a terhesség.

Amikor megszületett jobb lett. Most egy éves, jelenleg pszichiátriai kezelés alatt állok, 4 féle gyógyszert kell szednem és hetente járnom a terápiára.

Szóval nekem rosszabb lett :(

2013. nov. 13. 22:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Ezt szomorúan hallom.

Az a baj,hogy az efféle pszichés betegségekből nehéz kigyógyulni.Sőt van hogy nem is lehet.Együtt kell vele élni.

Párommal mi is nagyon szeretnénk babát.Hamarosan felkeresek egy jó Pszichológust és kezeltetem magam.

Hiszem,hogy jobban leszek,de ott van az a félsz is,hogy mi lesz ha jön a baba mi lesz közben és utána.De ez még a jövő zenéje.

Gyógyulást kívánok,csak gondolj a babádra. :)

2013. nov. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!