Láttam már sok neves kérdést, úgyhogy én is: Dzsennifer, Szonja, Lara, Vivien, Kendra, Arwen. Melyiket válasszam? Kis makrancos folyton rugdosó 23 hetes tündérkémnek? Uzonyi vezetéknévhez
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 15:23
1/13 anonim válasza:
Szonját és Larát ismerek,mindkettő gyönyörű cserfes kislány!A többi név nem tetszik.:)
2/13 anonim válasza:
Szerintem a Szonja és a Vivien megy az Uzonyi vezetéknévhez. A Dzsennifer alapvetően szép név, de nem dzs-vel. Kendra, Arwen : ezek nekem még túl idegen hangzásúak. Uzonyi Arwen. Fú ez sztem egyáltalán nem jó így :S Lara egy kislánynak nagyon édes név, de nem egy felnőtt nőnek. Szerintem.
3/13 anonim válasza:
Szonja, Vivien, esetleg Lara.
A többi nekem nem tetszik, nem beszélve arról, hogy a vezetéknévhez sem tudom elképzelni őket.
4/13 A kérdező kommentje:
köszke, hogy válaszoltatok, még gondolkodom a dolgon. :))
2012. nov. 7. 15:43
5/13 anonim válasza:
hú nem valami jó ízlésed van
kendra,arwen egy magyar gyereknek borzasztó.vagy gyűrűk ura rajongó vagy?
a dzsennifer név engem nagyon irritál,nekem olyan ku.vás hangzása van,bocs,akit így hívnak,de nekem ez a véleményem
a szonja,lara,vivien elmegy,viszont nekem egyik sem tetszik az uzonyival
6/13 Golan Trevize válasza:
Egyértelműen Szonja.
Mennyit fognak majd rajta röhögni:
"Uzony-iszonyja"
7/13 anonim válasza:
Arwen nagyon jól hangzik, de tényleg Gyűrűk Urás egy kicsit. Én Mo-n nem adnám. A többi nem tetszik.
8/13 anonim válasza:
Ha lányunk lett volna Vivien Lara lett volna:). A Szonja is szép, a többi nem tetszik.
10/13 anonim válasza:
Gratulálok a kislányhoz!
Szerintem az Uzonyi családnévhez a Szonja, Lara, Kendra illik.
Nekem a felsoroltakból a Kendra tetszik. Az Arwen sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!