Mikor kell gyermekorvost választani? És hogy zajlik?
Ha nem a körzetit szeretnéd választani, akkor felkeresed, akit kinéztél, hogy elvállal-e. Neki nem kötelező vállalni és hallottam is már ilyenről, bár nem jellemző.
Mi a körzetihez járunk. Kb. 37 hetesen bementünk hozzá a férjemmel együtt. Bemutatkoztunk, elmondtuk, hogy mikorra vagyok kiírva, Ő megadta a telefonszámát, hogy szóljunk, ha megszületett a baba. Amíg a kórházban voltunk a babával, addig a férjem bement a receptekért.
Én sem a körzetihez hordom őket!
Jól körbekérdeztem a környék orvosáról az anyukákat, ismerősöket, és volt 2-3 kiszemelt, végül csak egyhez mentem el, mert ő nagyon szimpatikus volt, ne akartam többhöz járkálni.
Ha jól emlékszem 30 hetes voltam mikor elmentem hozzá, hogy ha nem tudna vállalni, legyen még időm keresgélni.
De ha elfogadsz egy tanácsot ne a rendelésre menj, mert az üres váróban is elkaphatsz egy bacit, vírust, amire semmi szükséged. Minden gyerekorvosnak van tanácsadása, ahova az egészséges babákat kell vinni oltásra, azt érdeklődd meg mikor és hol van és oda menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!