Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kell gyermekorvost...

Mikor kell gyermekorvost választani? És hogy zajlik?

Figyelt kérdés
Egy előbb olvasott kérdés alapján merült fel bennem ez a kérdés. Én még csak most léptem a 2. trimeszterbe, úgyhogy van időm. Gondolom a védőnő erről is tájékoztatni fog, ha itt az ideje. De addig is érdekelne, hogy kinél hogy zajlott. Tudtad, hogy kihez akarod vinni a babádat vagy simán a körzetihez voltál rendelve? Hogy vetted fel vele a kapcsolatot? Mert olyan furcsa, hogy beülsz a váróba nagy hassal, hogy majd elmond a dokinak, ha behívnak, hogy hozzá íratnád a picit... Szóval minden érdekel!

2012. nov. 6. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem a körzetit szeretnéd választani, akkor felkeresed, akit kinéztél, hogy elvállal-e. Neki nem kötelező vállalni és hallottam is már ilyenről, bár nem jellemző.

Mi a körzetihez járunk. Kb. 37 hetesen bementünk hozzá a férjemmel együtt. Bemutatkoztunk, elmondtuk, hogy mikorra vagyok kiírva, Ő megadta a telefonszámát, hogy szóljunk, ha megszületett a baba. Amíg a kórházban voltunk a babával, addig a férjem bement a receptekért.

2012. nov. 6. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem a körzetihez viszem őket,hanem a magam választotta dokihoz. Úgy ahogy mondod,nagy hassal beültem a váróba és mikor én voltam a soros akkor bementem és megkérdeztem vállaná-e a lányomat. :) Nekem és a tesóimnak is ő volt az orvosunk,még emlékezett ránk. Szerencsére,igent mondott.
2012. nov. 6. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem a körzeti gyerekorvoshoz akartam járni, így a terhesség utolsó heteiben elmentem a választott orvoshoz (rendelés végére, hogy ne kelljen sokat ott ülni a betegek között), bementem, megkérdeztem elvállal-e, és megbeszéltük a tudnivalókat.
2012. nov. 6. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem a körzetihez hordom őket!

Jól körbekérdeztem a környék orvosáról az anyukákat, ismerősöket, és volt 2-3 kiszemelt, végül csak egyhez mentem el, mert ő nagyon szimpatikus volt, ne akartam többhöz járkálni.

Ha jól emlékszem 30 hetes voltam mikor elmentem hozzá, hogy ha nem tudna vállalni, legyen még időm keresgélni.

De ha elfogadsz egy tanácsot ne a rendelésre menj, mert az üres váróban is elkaphatsz egy bacit, vírust, amire semmi szükséged. Minden gyerekorvosnak van tanácsadása, ahova az egészséges babákat kell vinni oltásra, azt érdeklődd meg mikor és hol van és oda menj!

2012. nov. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!