Gödön melyik gyermekorvost érdemes választani és miért?
Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon ismerek Gödön gyermekes anyukákat, ezért nem nagyon tudok kitől érdeklődni. Szeretnék lelkiismeretes gyermekorvost találni születendő gyermekem mellé. Olyat, akitől nyugodtan meg tudok kérdezni bármit, anélkül, hogy feszengenem kellene. És persze aki szakmailag is jó. Esetleg ha van időtök, és le tudnátok írni a jó és rossz tapasztalataitokat a gyermeketek gyermekorvosával kapcsolatosan az nagyon sokat segítenene nekem a választásban.2009. jan. 30. 09:05
1/1 anonim válasza:
Mára már biztos találtál valakit, de Én Vecserka Zsolthoz jártam és még járok is, nagyjából akkor kezdett el itt dolgozni, amikor megszülettem. Én kedvelem és anyukám is. Őt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!