Megtartanátok egy erőszakos közösülésből származó gyereket, ha minden feltétel adott a felneveléséhez?
"Nem provokáció, csak kíváncsi vagyok, hogy hányan öltek volna meg engem."
Mivel hozzád egyedül az anyádnak és az apádnak van köze, ezért itt senki nem akarna téged megölni. Gondolkodjál már egy kicsit, mielőtt ilyeneket irkálsz. Ne itt sajnáltasd magad, mert a kutya nem kíváncsi rá.
Kérdésre válaszolva: nem tartanám meg. És ezzel nem téged öllek meg, hanem jó eséllyel még semmit, mert talán meg sem fogant még, vagy ha igen, akkor az akkor is egy darab sejt. Egy sejt. Még be sem ágyazódott, ha esemény utáni tablettát vesz be az ember. Ennél fogva helytelen az a nézeted, hogy megölni téged. Ahelyett b@sszus, hogy örülnél, hogy vagy.... pofám leszakad az ilyen emberektől!
Kedves Kérdező!
Te vagy rá a bizonyíték, hogy érdemes megtartani minden gyereket!
Minden élet egyedi és értékes.
Sajnos, olyan a világ, hogy ezt feltételekhez kötik
(egészséges, jókor jön stb...)Ezért tényleg nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen jó szüleid vannak, s téged is ilyen jóvá neveltek!
Ezt nem azért mondom, mert vallásos vagyok, hanem, mert az én anyukám is gondolkodott rajta, hogy ne legyek, de végül jól döntött.
Ez a döntés sokszor nehéz lehet, de mindig kifizetődő!
További szép életet kívánok!
Azoknak, akik elvetetnének gyereket:
kérdezzék meg azokat az embereket, akik megszülettek, hogy örülnek-e annak, hogy élnek!
és kérdezzék meg azokat, akik meghaltak, mert nem akarták őket, hogy szerettek-e volna élni?
Ja! Ez nem megy. Őket már nem lehet megkérdezni.
Ezért könnyű elvetetni a magzatot, mert nem tud ellenkezni...
szia
nagyon büszke lehetsz a szüleidre ezért a tettért
biztos nagyon szeretnek
legyen szép napod
Ha tényleg minden feltétel adott (nagyon fontos lenne, hogy a férjem mit gondol), akkor igen, megtartanám. Úgy érzem el tudnám különíteni a gyermeket az apjától.
Mielőtt lepontoznátok, hogy kívülállóként nem tudom átérezni, úgy mondom ezt, hogy sajnos át tudom. Tapasztalat, bár szerencsére gyermekem csak a szeretett férfitól fogant.
Egy gyerek áldás, és nem rossz emlék. Elfelejteni úgy sem lehet, előjön napról napra, percről percre életed végéig.
Nem vagyok vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!